oxoweb159765
Luchtballon

Kerstballen en ornamenten van luchtballonnen

Op vrijwel ieder feest zijn er luchtballonnen als decoratie te zien. Van een verjaardagsfeest zijn ze zelfs niet meer weg te denken, maar ook tijdens kerst en oud en nieuw vrolijken luchtballonnen steeds vaker de huiskamer op. En deze bijzondere collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom...

Kerstballen en ornamenten van luchtballonnen

Op vrijwel ieder feest zijn er luchtballonnen als decoratie te zien. Van een verjaardagsfeest zijn ze zelfs niet meer weg te denken, maar ook tijdens kerst en oud en nieuw vrolijken luchtballonnen steeds vaker de huiskamer op. En deze bijzondere collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met het thema luchtballonnen, kan ook jouw kerstboom helpen om je huiskamer op te vrolijken. Een extra feestelijke sfeer gegarandeerd!

De luchtballonkerstballen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen waardoor ze gemakkelijk bij je bestaande kerstbalcollectie en kerstversiering passen. Dit is zeker het geval voor de vrij neutraal in pastel gekleurde ballonnen. Vrolijker wordt het met de uit doorzichtig glas gemaakte ballonnen in rood, geel blauw, groen. Deze ballonnen doen ook niet per se aan de kerst denken. Je kunt ze dus het hele jaar gebruiken als decoratiemiddel om je huis mee op te vrolijken.

Feestelijk en sprookjesachtig tegelijk: droom weg met de heteluchtballonnen

Met deze collectie luchtballonnen voor in de kerstboom kun je je kerstboom een extra dimensie geven. Wij bieden namelijk ook heteluchtballonnen in allerlei kleuren. We hebben ze allemaal weleens in de lucht zien vliegen. Hoog in de lucht of juist laag boven de grond, met hun trage bewegingen. Heteluchtballonnen zien er feestelijk uit, maar zijn ook rustgevend en doen dromen van prachtige vergezichten en sprookjesachtige reizen.

De heteluchtballonnen uit onze collectie vliegen natuurlijk niet echt, maar wegdromen kun je er wel bij. Ook deze bijzonder unieke vorm van kerstballen vind je hier in allerlei kleuren. Of het nu rood-paars, paars-blauw, blauw-zilver of groen-blauw moet zijn, kies gewoon de heteluchtballon die het beste bij je smaak en kerstversiering past, en je reis naar een unieke kerstboom is begonnen. Ook deze collectie heteluchtballonnen hangen niet enkel leuk aan je kerstboom, maar kunnen het hele jaar door als versiering of decoratie binnen je huis gebruikt worden.

Thematische kerstballen en ornamenten met handgemaakte kwaliteit

Alles in Wonderland biedt misschien wel de grootste collectie thematische kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom. Deze kerstballen zijn niet alleen uniek, maar ook handgemaakt. Alle glazen kerstballen zijn gemaakt van 100% glas, met de mond geblazen en met de hand beschilderd. Je kunt ze het hele jaar door in deze webwinkel bestellen en wij leveren ze snel en veilig in heel Nederland en België.

Meer

Luchtballon  Er zijn 11 producten.

per pagina
Toont 1 - 11 van 11 items
Toont 1 - 11 van 11 items