oxoweb159765
Regenboog

Kerstballen en ornamenten in regenboogkleuren

Bij Alles in Wonderland vind je één van de grootste assortimenten kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom. Als je op zoek bent naar leuke en unieke kerstballen om een nieuwe set van kerstballen samen te stellen of je bestaande collectie op te fleuren, dan zit je op deze pagina goed. Hier hebbe...

Kerstballen en ornamenten in regenboogkleuren

Bij Alles in Wonderland vind je één van de grootste assortimenten kerstballen en ornamenten voor in je kerstboom. Als je op zoek bent naar leuke en unieke kerstballen om een nieuwe set van kerstballen samen te stellen of je bestaande collectie op te fleuren, dan zit je op deze pagina goed. Hier hebben wij namelijk al onze kerstballen in regenboogkleuren voor jou gesorteerd. Omdat de regenboogkleuren uit alle bestaande kleuren bestaan, passen ze ook bij alles. Je hoeft dus niet na te denken of de kerstbal wel bij je bestaande kerstversiering past.

Nederlands grootste assortiment van unieke thematische kerstballen

Van klassieke kerstballen in regenboogkleuren tot de meest aparte kerstbalideeën: in onze webshop vind je echt alles. Verwen je kinderen met een kerstbal Eenhoorn in regenboogkleuren of vier de liefde voor je familie met een regenboog hart. Wil je je kerstboom helemaal te gek maken, kies dan eventueel voor de kerstbal Sneakers met glitter of de lippen in regenboogkleuren. De sets van regenboog vogels of vissen hangen trouwens niet alleen maar mooi aan je kerstboom, maar kunnen ook tijdens de rest van het jaar een mooie toevoeging aan je binnenhuisdecoratie zijn. De vogels zijn bijvoorbeeld met een clip uitgerust, waardoor je ze gemakkelijk op je huisplanten kunt zetten.

Handgemaakte kwaliteit die een unieke kerstervaring brengt

De kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. De kerstballen van Alles in Wonderland zijn niet alleen uit 100% glas gemaakt, ook de glasvormen worden met de mond geblazen en per hand beschilderd. Hierdoor is iedere kerstbal die je in onze webwinkel tegenkomt eigenlijk een klein kunstwerk op zich. En toch blijven onze kerstballen en ornamenten uiterst betaalbaar. Daarom zijn ze geschikt als cadeau voor je familie of vrienden. Natuurlijk kun je ze ook gebruiken om je personeel of medewerkers dit jaar met een kerstattentie te bedanken of ze aan je partners en klanten als een uniek relatiegeschenk te geven.

Kerstballen gemakkelijk bestellen en snel laten leveren

De kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom kun je zoals al onze artikelen en gadgets het hele jaar door gemakkelijk in onze webshop bestellen. Wij leveren snel en veilig in heel Nederland en België. Bedraagt je bestelling meer dan €50, dan leveren wij zelfs gratis in Nederland. Voor onze Belgische klanten geldt dit bij bestellingen van meer dan €65.

 

Meer

Regenboog  Er zijn 36 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 36 items
Toont 1 - 12 van 36 items