oxoweb159765
Op Clip

Kerstballen en ornamenten op een clip

De collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom wordt bij Alles in Wonderland steeds groter. Om het overzicht te bewaren hebben wij in deze categorie alle kerstballen en ornamenten op clip op een rijtje gezet. Doordat deze kerstballen en ornamenten niet zoals de normale kerstbal aan je kerstboom ...

Kerstballen en ornamenten op een clip

De collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom wordt bij Alles in Wonderland steeds groter. Om het overzicht te bewaren hebben wij in deze categorie alle kerstballen en ornamenten op clip op een rijtje gezet. Doordat deze kerstballen en ornamenten niet zoals de normale kerstbal aan je kerstboom hangen, maar ook kunnen staan, bieden ze een leuke afwisseling aan je kerstboom. Vele kerstballen en ornamenten zijn kleiner en dus minder zwaar dan de gebruikelijke kerstballen. Hierdoor kun je ze gemakkelijk op een kleinere kerstboom, kunstboom of zelfs huisplant plaatsen. Zo kun je zelfs zonder kerstboom gemakkelijk de kerstsfeer in huis halen.

Een grote keuze aan motieven en kleuren

Je zal op deze pagina al snel zien dat onze collectie van kerstballen en ornamenten op clip heel gevarieerd is. En juist omdat het niet om gebruikelijke kerstballen gaat, passen ze ook de rest van het jaar perfect als decoratie binnen je huis. De kerstbal nest met eieren bijvoorbeeld is niet alleen een leuke versiering tijdens de kerst, maar past ook perfect bij het paasfeest. De Blauwkeelsialia vogel staat dan weer het hele jaar door mooi op bijvoorbeeld je huisplanten. Dit geldt ook voor de zestallige set van Glittervogels. Deze kerstballen zijn trouwens allemaal gemaakt uit 100% glas, met de mond geblazen en met de hand beschilderd.

Als je bang bent dat je huisdieren zich aan je unieke kerstballen vergrijpen, dan kies je het beste voor een set van onbreekbare Kerstvogels. Deze zijn gemaakt van plastic en kunnen goed tegen een stootje. Dat geldt ook voor de metalen clips in de vorm van onder meer een kaars, een engel of zelfs Nijntje.

Bestel voor jezelf of als cadeau voor je familie of vrienden

Onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom kun je het hele jaar door gebruiken als versiering of decoratiemiddel. Daarom kun je bij Alles in Wonderland het hele jaar door je kerstballen en ornamenten bestellen. Doe dit voor jezelf, om je eigen huis op te vrolijken, of als uniek cadeau voor je vrienden of familie. De bestelling en betaling gaat gemakkelijk en geheel veilig via deze webwinkel. Wij leveren je bestelling dan zo snel mogelijk aan huis. Bij bestellingen van €50 of meer doen wij dat zelfs gratis. Het maakt hierbij niet uit wat je in deze webwinkel bestelt. Wij leveren je bestelling zelfs naar België. Voor België is de bestelling gratis vanaf €65.

 

Meer

Op Clip  Er zijn 43 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 43 items
Toont 1 - 12 van 43 items