oxoweb159765
Zeemeermannen

Kerstballen en ornamenten van Zeemeermannen

Dat Alles in Wonderland de meest spraakmakende en bijzondere kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom heeft, dat was al bekend. Maar met de collectie kerstballen en ornamenten van zeemeermannen maken wij het helemaal te gek. Of je nu single bent en je deze kerst met mooie mannen met een gespierd ...

Kerstballen en ornamenten van Zeemeermannen

Dat Alles in Wonderland de meest spraakmakende en bijzondere kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom heeft, dat was al bekend. Maar met de collectie kerstballen en ornamenten van zeemeermannen maken wij het helemaal te gek. Of je nu single bent en je deze kerst met mooie mannen met een gespierd bovenlijf wilt doorbrengen of jij en je partner gewoon wel houden van een perfect gebouwde man, dan is deze collectie wellicht iets voor jou. Maar misschien ken je ook iemand voor wie een zeemeerman een ideaal en zeer bijzonder cadeau zou kunnen zijn.

Het leuke is dat deze zeemeermannen niet alleen leuk aan je kerstboom hangen, maar ook de rest van het jaar hun ereplaats binnen je huishouden kunnen hebben.

Voor ieder zijn zeemeerman

Deze collectie kerstballen en ornamenten van zeemeermannen houden wij zo gevarieerd als mogelijk. Zo is er bijvoorbeeld de Zeermeerman Cupido, wiens pijlen voor de mooiste momenten zorgen. Ook Nautilus ziet er prachtig uit met zijn afgetrainde lichaam en kleine tattoo op zijn linkerarm. Heb je het liever exotisch? Kies dan voor Zeemeerman Bruno Bronze. Deze en de meeste andere zeemeermannen zijn gemaakt van Resin kunsthars. Ze zijn dus ijzersterk en door gebruik van dit materiaal lijken hun prachtige lichamen wel echt. Als je het iets klassieker wilt houden, dan kun je ook kiezen voor Zeemeerman Nautilus, de god van de zee. Zoals het bij een klassieke kerstbal hoort, is Nautilus gemaakt van 100% glas. Alle kerstballen en ornamenten van zeemeermannen zijn trouwens volledig handmatig beschilderd.

Het hele jaar door te bestellen

De kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom, en zeker deze zeemeermannen, hangen niet alleen leuk aan de kerstboom. Je kunt ze het hele jaar door gebruiken als leuke en grappige decoratiegadget. En daarom is het bij Alles in Wonderland altijd een beetje kerst. Je kunt je kerstballen en ornamenten in onze webshop namelijk het hele jaar door bestellen en aan huis laten leveren. En dit in heel Nederland en België. Bekijk dus ook onze andere producten en begin vandaag nog je interieur op te fleuren. Voor bestellingen van €50 leveren wij gratis (vanaf €65 in België). Onze gadgets en collectie thematische kerstballen zijn immers niet enkel leuk voor jezelf, maar ook als uniek cadeau of kerstattentie voor je vrienden of familie.

 

 

Meer

Zeemeermannen  Er zijn 45 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 45 items
Toont 1 - 12 van 45 items