oxoweb159765

Makii is een designstudio uit Rotterdam. Opgericht door illustratoren Mielo Pouwer en Idris van Heffen. Met kleurrijke en gekke karakters willen zij kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen! 
Zij geloven dat creativiteit en samenspel de fantasie van het kind stimuleert en het spelenderwijs laat leren.


De designstudio Makii is opgericht in 2013 door illustratoren Mielo Pouwer en Idris van Heffen en is gevestigd in Rotterdam. Zij zagen allerlei mogelijkheden om creatieve en innovatieve producten te ontwikkelen voor kinderen. Dus bundelden ze hun talenten en startten met tekenen.


Makii (verbastering van 'maken') werd een groot succes na de lancering van hun eerste product: de turbo grote kleurplaat. Ze werden opgemerkt door allerlei on- en offline media en ontvingen hun eerste internationale orders.


De wereld van Makii bestaat inmiddels uit turbo kleur- en stickerplaten, tattoos, activiteitenboeken, een makii-je-eigen-print app en allerlei posters in verschillende thema’s die zij  verkopen in meer dan 10 landen. 


productie
Makii gunt iedereen een mooie toekomst. Daarom produceren ze hun gehele collectie zo mileuvriendelijk mogelijk. Zo maken ze bijvoorbeeld enkel gebruik van FSC papier en werken ze samen met TreesforAll om de CO2 uitstoot van onze producten te compenseren. 


Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 42 items
Toont 1 - 12 van 42 items