oxoweb159765
Nederland specials

Niet alleen wij zien een toenemende behoefte aan kerstballen en bijzondere ornamenten voor het hele jaar. Ook bij onze topleverancier Vondels Amsterdam hebben ze gemerkt dat er door het jaar heen vraag is naar hun mooie kerstornamenten. Vandaar dat zij in 2020 met een doorlopende serie komen waar de Nederland specials een onderdeel van vormen. D...

Niet alleen wij zien een toenemende behoefte aan kerstballen en bijzondere ornamenten voor het hele jaar. Ook bij onze topleverancier Vondels Amsterdam hebben ze gemerkt dat er door het jaar heen vraag is naar hun mooie kerstornamenten. Vandaar dat zij in 2020 met een doorlopende serie komen waar de Nederland specials een onderdeel van vormen. Delftsblauw, Nijntje en van Gogh zijn op dit moment de terugkerende thema's. Leuk om je kerstboom met deze Nederland specials te versieren, maar ook een fantastisch cadeau, zeker wanneer je aan buitenlandse gasten iets bijzonders wil geven.

Ornamenten zonder kerstboom

Wil je het hele jaar door bijzondere ornamenten in je huis ophangen, maar vind je het hele jaar door een kerstboom in je huis te veel van het goede, dan kan je deze ornamenten natuurlijk ook ophangen aan een (zelfgemaakt) frame. Dit kan van staal zijn, maar ook aan takken die je aan elkaar vastknoopt. Leuk om in een hoekje van je kamer op te hangen; per seizoen zou je dan andere ornamenten hieraan kunnen ophangen. Zo heb je niet alleen tijdens de kerst plezier van je kostbare ornamenten een bijkomend voordeel is, dat je de ornamenten ook beter kunt zien wanneer je er maar een paar tegelijkertijd ophangt. Thema's die je zou kunnen gebruiken zijn; Delfts blauw, zoals de Delftsblauwe Bel, een Grachtenpandje of de Delfts blauwe theepot; Nijntje, met rode of oranje jurkSnuf of met baby beer; of kies voor een Bloementhema met de Bloem Geelgieter of tulp.

Nederland Specials kopen bij Alles in Wonderland

Kerstballen en ornamenten van Vondels worden met de hand geproduceerd. Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan. Des te leuker dat je ze het hele jaar door kan gebruiken. De kerstballen worden met veel zorg ingepakt zodat ze vrijwel altijd ongebroken bij de klant zullen arriveren. Bestel je meerdere ornamenten tegelijk of vul je je order aan met andere leuke producten uit onze webshop, weet dan dat wij vanaf €50,- binnen Nederland gratis verzenden. Naar België doen we dit vanaf €65,-. Heb je vragen over de Nederland Specials of over andere producten, neem dan gerust even contact met ons op. 

Meer

Nederland specials  Er zijn 35 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 35 items
Toont 1 - 12 van 35 items