oxoweb159765
Nederland specials

Typisch Nederlandse kerstballen en ornamenten

Houden we niet allemaal van ons mooie Nederland? Er is dus niets geks aan om typisch Nederlandse kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom aan je kerstversiering toe te voegen. En juist omdat het om typische Nederlandse kerstballen gaat, zijn de producten uit dit assortiment ook leuk om er het h...

Typisch Nederlandse kerstballen en ornamenten

Houden we niet allemaal van ons mooie Nederland? Er is dus niets geks aan om typisch Nederlandse kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom aan je kerstversiering toe te voegen. En juist omdat het om typische Nederlandse kerstballen gaat, zijn de producten uit dit assortiment ook leuk om er het hele jaar door je huis mee te versieren.

Zo gevarieerd als de Hollandse cultuur

Onze collectie van kerstballen en ornamenten rond het thema Nederland is dan ook even gevarieerd als de Nederlandse cultuur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstbal Hollandse kaas? Of een kerstbal kroket? Eten kun je deze kerstballen uiteraard niet, maar leuk en origineel zijn ze zeker. Natuurlijk is Nederland veel meer dan eten. Daarom mogen de Hollandse tulpen, de windmolens of de wereldbekende klompen niet in deze verzameling kerstballen missen. Om de Hollandse sfeer erin te houden, hebben de meeste kerstballen ook een mooi Delfts blauw motief. Zelfs Nijntje heeft hier een Delfts blauw kleed aan.

Een unieke kerstversiering die handmatig is gemaakt

De kerstballen in deze collectie zijn allemaal uit 100% glas gemaakt. De glasvorm wordt met de mond geblazen en ook de beschildering gebeurde handmatig. Hierdoor is iedere kerstbal een klein en uniek kunstwerkje.

Leuk voor bij je thuis, maar ook een uniek cadeau of relatiegeschenk

Met de kerstballen en ornamenten uit ons assortiment “Nederland” kun je niet alleen maar je eigen kerstboom versieren, maar ook die van je vrienden of familie. Deze kerstballen zijn een uniek cadeau of kerstattentie voor iedereen die je dierbaar is. Misschien heb je familie in het buitenland die af en toe heimwee naar Nederland of de Nederlandse cultuur heeft. Wat is er dan een leuker cadeau dan een paar typisch Nederlandse kerstballen voor in hun kerstboom.

Of wat dacht je van een relatiegeschenk voor je klanten? Wellicht ontvang je regelmatig klanten uit het buitenland of ga je deze klanten juist in het buitenland bezoeken. Verras ze dan eens met deze typisch Nederlandse kerstballen en breng hen op deze manier jouw cultuur iets dichterbij. Dat is eens iets anders dan altijd weer dezelfde stroopwafels mee te brengen. Vooral als je ieder jaar weer een andere kerstbal uit onze collectie meebrengt, zul je zien dat je klanten of zakenrelaties naar je volgende bezoek beginnen uit te kijken. Heb je hier meer vragen over of wil je een grotere bestelling doen, neem dan zeker contact met ons op.

Meer

Nederland specials  Er zijn 30 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 30 items
Toont 1 - 12 van 30 items