oxoweb159765

NOOX City Kids

Met NOOX City Kids kunnen kinderen op een leuke manier meer leren over hun stad. In duurzame boekjes, spellen en puzzels spelen stadsdieren als dikke duif, poes, hond en eend de hoofdrol. Zij laten kinderen hun omgeving ontdekken door hun favoriete plekjes van de stad te laten zien. De producten van NOOX City Kids zijn tot stand gekomen in samenwerking met een ontwikkelingspsychologe.

NOOX City Kids


Voor de nieuwste stadsbewonertjes heeft NOOX City Kids mooie zachte babyboekjes, een prachtig kraamcadeau om te geven. Voor de iets grotere broer of zus is er het Kartonnen Boekje en het Memo Spel. NOOX City Kids producten zijn duurzaam geproduceerd en zijn tot stand gekomen in samenwerking met ontwikkelingspsychologe Marie. Samen met haar hebben de oprichters van NOOX City Kids, Inoek en Kristi, zich verplaatst in de belevingswereld van een jong kindje in de stad. Hierdoor vormen de producten een herkenbare afspiegeling van de directe omgeving van je kindje waarin alledaagse plekken en dieren aan bod komen. Met NOOX City Kids boekjes, puzzels en spellen kun je samen de stad ontdekken of juist thuis een momentje van rust creëren om alle indrukken van de stad te verwerken.


Ga samen met je kleintje op avontuur in een grote stad als RotterdamUtrecht of Antwerpen met de zachte babyboekjes, leer meer over voertuigen die rondrijden in de stad met het Memo Spel en ontdek samen allerlei stadsdieren in het Vrolijke Flapjesboek

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 26 items
Toont 1 - 12 van 26 items