oxoweb159765
Egypte

Kerstballen en ornamenten over het oude Egypte

De grote verzameling thematische kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom van Alles in Wonderland is één van de uitgebreidste in heel Nederland en België. Natuurlijk mogen dan ook kerstballen met de wereldbekende figuren uit het oude Egypte niet ontbreken. Op deze pagina vind je een unieke col...

Kerstballen en ornamenten over het oude Egypte

De grote verzameling thematische kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom van Alles in Wonderland is één van de uitgebreidste in heel Nederland en België. Natuurlijk mogen dan ook kerstballen met de wereldbekende figuren uit het oude Egypte niet ontbreken. Op deze pagina vind je een unieke collectie van kerstballen en ornamenten die allemaal het oude Egypte als thema hebben. Omdat deze altijd mooi gekleurd zijn, zien ze er feestelijk uit en passen ze vaak ook als toevoeging aan je bestaande collectie van kerstballen.

Of het voor jou nu om een vakantieherinnering aan een mooie reis door het indrukwekkende Egypte gaat of omdat je gewoon gefascineerd bent door de mysteries en geheimen van deze adembenemende oude cultuur, deze kerstballen beloven om je kerstboom en kerstversiering daadwerkelijk uniek te maken dit jaar.

Leuk aan je kerstboom, maar ook in de rest van het jaar als decoratiemiddel

Ook al hangen deze kerstballen en ornamenten van het oude Egypte mooi aan je kerstboom, ze hebben natuurlijk niet specifiek iets met de kerst te maken. Vooral voor liefhebbers van de Egyptische cultuur hangt Toetanchamon of Nefertiti ook buiten de kerst mooi in je huis als decoratiemiddel of vakantieherinnering. Ook Cleopatra zal het hele jaar door ieder mannelijk hart sneller doen slaan. En een gouden Pyramide is zowel in je woning als ook aan de kerstboom een uitstekend en ook uniek en zeer apart decoratiemiddel.

Thematische kerstballen en ornamenten het hele jaar door bestellen

Aangezien de kerstballen en ornamenten van Alles in Wonderland het hele jaar door glanzen, hoef je uiteraard ook niet tot de kersttijd te wachten om ze te bestellen. In onze webshop kun je het hele jaar door onze unieke thematische kerstballen bestellen en na bestelling leveren wij ze vrijwel onmiddellijk in heel Nederland en België aan huis.

Een ideaal en heel uniek cadeau

Als kerstballen met het thema Egypte niets voor jou zijn, dan ken je misschien wel iemand uit je familie of vriendenkring die gefascineerd is door de Egyptische cultuur, er net op reis is geweest of er binnenkort naartoe gaat. Daarom kunnen deze kerstballen en ornamenten ook een ideaal en zeer uniek cadeau zijn.

Kerstballen en ornamenten van handgemaakte kwaliteit

De kerstballen van Alles in Wonderland zijn kwalitatief hoogstaande producten. Zoals het bij kerstballen hoort, zijn ze allemaal uit 100% glas gemaakt. De glasvorm werd met de mond geblazen en ook met de hand beschilderd. Iedere kerstbal is daarom uniek en daarmee een klein kunstwerkje op zich. Heb je nog verdere vragen over onze producten, kom dan eens een kijkje nemen in onze vrolijke winkel of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

Meer

Egypte  Er zijn geen producten in deze categorie