oxoweb159765
Dinosaurussen

Kerstballen en ornamenten van dinosaurussen

Met de thematische kerstballen van Alles in Wonderland kun je ieder jaar opnieuw voor een leuk en zeer apart kerstfeest zorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kerstballen en ornamenten van dinosaurussen op deze pagina? Je kinderen zullen alvast opkijken als ze de kerstman op Dino zien aankomen, gevol...

Kerstballen en ornamenten van dinosaurussen

Met de thematische kerstballen van Alles in Wonderland kun je ieder jaar opnieuw voor een leuk en zeer apart kerstfeest zorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kerstballen en ornamenten van dinosaurussen op deze pagina? Je kinderen zullen alvast opkijken als ze de kerstman op Dino zien aankomen, gevolgd door Thee Rex met een kerstmutsje op. Zelfs Baby Dino komt hier met een kerstmutsje uit zijn ei. Maar niet alle dinosaurussen hebben hier een kerstmutsje op. De gouden dinosaurus of de Velociraptor bijvoorbeeld hangen daarom niet enkel leuk aan je kerstboom, maar kunnen na de kerst ook nog je huis of kinderkamer versieren.

Echte handarbeid gemaakt uit 100% glas

Let wel, het gaat hier om echte kerstballen die uit 100% glas gemaakt zijn. Hang ze dus zeker op een veilige plaats op. Het glas wordt met de mond geblazen en met de hand beschilderd. Het gaat hier om kwalitatief hoogstaande producten die allemaal uniek zijn. Ze vrolijken je kerstboom en versiering op een leuke manier op en zien er feestelijk uit.

Bestel en ontvang onze unieke kerstballen het hele jaar door

Bij Alles in Wonderland is het altijd een beetje kerst. Onze kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom, of waar je ze ook wilt ophangen, kun je namelijk het hele jaar door bestellen. Onmiddellijk na de bestelling beginnen wij met de levering aan huis. Dit kan in heel Nederland en zelfs ook België. Bestel je voor meer dan €50 in onze webshop, dan leveren wij zelfs gratis in Nederland. In België kunnen wij bij bestellingen vanaf €65 gratis aan huis leveren.

Een apart en uniek cadeau voor je vrienden of familie

Met deze collectie kerstballen en ornamenten van dinosaurussen maak je niet enkel voor je eigen kinderen een leuke kerstboom. Misschien heb je wel vrienden of familie met kinderen die helemaal dol op de wereld van dinosaurussen zijn. En vergeet niet dat ook veel volwassenen gefascineerd zijn van deze grote dieren uit een ver verleden. Onze kerstballen vormen daarom een uitstekend en uniek cadeau idee. Door onze unieke thematische kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom als cadeau te geven, hoef je niet bang te zijn dat je iets geeft wat ze misschien al hebben. Je kunt ook ieder jaar weer een andere unieke kerstbal aan je dierbaren schenken. Wij weten zeker dat je vrienden en familie dan snel ieder jaar weer nieuwsgierig uitkijken naar je volgende kerstcadeau!

 

Meer

Dinosaurussen  Er zijn 8 producten.

per pagina
Toont 1 - 8 van 8 items
Toont 1 - 8 van 8 items