oxoweb159765
Chinees

Chinese kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Het mag toch ook eens een keer iets anders zijn? Of je nu van de Chinese cultuur houdt, Chinese decoratie mooi vindt of gewoon een beetje meer variatie in je bestaande kerstboomversiering wilt, dan is deze collectie kerstballen en ornamenten misschien wel iets voor jou. Ook met een kerstboom...

Chinese kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom

Het mag toch ook eens een keer iets anders zijn? Of je nu van de Chinese cultuur houdt, Chinese decoratie mooi vindt of gewoon een beetje meer variatie in je bestaande kerstboomversiering wilt, dan is deze collectie kerstballen en ornamenten misschien wel iets voor jou. Ook met een kerstboom kun je namelijk creatief omgaan. Het hoeven niet altijd de traditionele kerstkaarsjes of kerstlichtjes te zijn. Het kan ook eens een Chinese lampion zijn of een Chinese lantaarn zijn, toch?

Licht geven deze kerstballen niet, maar samen met je bestaande kerstverlichting zorgen ze voor een glinsterend feestelijke en unieke sfeer in je kerstboom. Deze lampions en lantaarns bestaan in verschillende vormen en kleuren, waardoor je ze perfect kunt combineren met je bestaande collectie kerstballen en ornamenten. Hetzelfde geldt ook voor de Chinese waaier. Met onderstaande collectie kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met China als thema is een vrolijk, exotisch en uniek kerstfeest verzekerd.

Nederlands grootste collectie thematische kerstballen en ornamenten

Bij Alles in Wonderland bieden wij Nederlands grootste collectie van thematische kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom. Als je dit jaar echt creatief met je kerstversiering bezig wilt zijn, kun je deze Chinese kerstballen ook combineren met andere thema’s uit onze collectie. Wat dacht je van een combinatie kerstballen uit verschillende culturen? Je vindt bij ons kerstballen uit het oude Egypte, christelijk gethematiseerde kerstballen of Buddhas, typisch Hollandse ornamenten en zelfs de beroemde Mexicaanse Skulls. Niets is te gek voor onze kerstballen en ornamenten.

Kerstballen uit 100% glas met handgemaakte kwaliteit

Onze kerstballen zijn gemaakt van 100% glas waardoor ze er extra feestelijk uitzien. De glasvormen werden met de mond geblazen en ook de beschildering en decoratie van de kerstballen gebeurde handmatig. Echte kwaliteitsproducten met handarbeid dus. Omdat niet alle kerstballen de kerst als thema hebben, hangen ze ook de rest van het jaar mooi binnenshuis als decoratie. Bij Alles in Wonderland kun je daarom je kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom het hele jaar door bestellen.

Kerstballen voor je eigen kerstboom, als cadeau of relatiegeschenk

Aangezien onze kerstballen betaalbaar zijn, hangen ze niet alleen maar mooi aan je eigen kerstboom, maar zijn ze ook een uitstekend en uniek cadeau idee. Door een thema te kiezen wat bij jouw bedrijf past, kun je deze kerstballen ook bestellen als kerstattentie, om je personeel of medewerkers in de watten te leggen. Of wat dacht je van een relatiegeschenk voor je zakenpartners en klanten? Heb je hier meer vragen over, neem dan zeker contact met ons op.

 

 

 

Meer

Chinees  Er zijn 19 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 19 items
Toont 1 - 12 van 19 items