oxoweb159765

Scrunch staat voor trendy en milieuvriendelijke producten voor op het strand en in de zandbak. Opvouwbare emmers, gieters en strandvormen die  je overal mee naartoe kan nemen!

Rol het, vouw het, knijp het
Deze trendy en milieuvriendelijke Scrunch emmers, gieters en strandvormen wil je overal mee naartoe nemen! Je kunt ze heel klein opvouwen zodat ze in je (strand)tas of bagage passen. Ze kunnen worden platgedrukt, gebogen, gevouwen en opgerold zonder vorm te verliezen. De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt water vervoeren, zandkastelen bouwen, groenten en fruit plukken, je auto of fiets wassen, enzovoort. Of je kunt de kleine emmers binnenshuis gebruiken als potten voor planten, kruiden en bloemen of om je pennen en potloden in op te bergen.
De emmers, gieters en strandvormen in prachtige delicate kleuren zijn gemaakt van flexibele, food-grade siliconen. Dit maakt ze erg zacht en flexibel, maar ongelooflijk sterk en duurzaam. Scrunch spullen kun je zonder problemen in de vrieskou laten staan, want siliconen zijn ongevoelig voor extreme temperaturen. Bovendien is siliconen milieuvriendelijk, niet giftig, recyclebaar en gemakkelijk schoon te maken. De collectie is compleet met de robuuste Scrunch schepjes van hard plastic.

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 21 items
Toont 1 - 12 van 21 items