oxoweb159765
Steden-gebouwen

Kerstballen en ornamenten van steden en monumenten

Het is ieder jaar opnieuw een moeilijke keuze. Het kerstfeest gewoon thuis vieren of van de feestdagen gebruik maken om even op reis te gaan. Met de onderstaande collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met steden of monumenten als thema wordt deze keuze misschien al gemakkel...

Kerstballen en ornamenten van steden en monumenten

Het is ieder jaar opnieuw een moeilijke keuze. Het kerstfeest gewoon thuis vieren of van de feestdagen gebruik maken om even op reis te gaan. Met de onderstaande collectie van kerstballen en ornamenten voor in de kerstboom met steden of monumenten als thema wordt deze keuze misschien al gemakkelijker. Met deze kerstballen hoef je alleen nog maar even naar je kerstboom te kijken en je voelt je al meteen een beetje op reis.

De beroemdste steden en monumenten zijn hier dan ook als kerstbal vertegenwoordigd. Denk bijvoorbeeld aan een grachtenpand in Amsterdam, het Kremlin in Moskou of het Colosseum in Rome. Natuurlijk mogen ook de Eiffeltoren of de Notre Dame kathedraal in Parijs niet in deze collectie ontbreken. Met deze unieke collectie kerstballen kun je dus je kerstboom helemaal versieren met de bekendste gebouwen uit steden die je ooit bezocht hebt.

Kerstballen die ook buiten de kerst leuk blijven

Natuurlijk hoef je deze kerstballen niet per se aan je kerstboom te hangen. Ben je fan van een bepaald land of een bepaalde stad, dan is het even leuk om deze kerstballen gewoon als versiering, herinnering of decoratie op andere plekken in je woning op te hangen. Zo zal een Amerika-liefhebber het hele jaar door blij zijn met een kerstbal van San Francisco of Las Vegas. Ben je meer specifiek een fan van de stad die nooit slaapt, dan is het vrijheidsbeeld of de New York City Broadway als kerstbal misschien meer iets voor jou.

Een uniek cadeau idee voor iedereen die je dierbaar is, of als relatiegeschenk

Deze unieke collectie kerstballen is dan ook een uniek cadeau. Ken je bijvoorbeeld iemand die graag naar Engeland gaat, of zelfs met een Engelse of Engelsman samen is, dan kan de miniset van 4 typisch Engelse kerstballen een leuk cadeau idee zijn, en niet enkel met de kerst. Of verwen je buitenlandse zakenrelaties met een stukje eigen cultuur, zoals de Hollandse windmolen of de kerstbal kaaswinkel in een grachtenpand.

Doordat onze kerstballen uniek en tegelijkertijd ook betaalbaar zijn, vormen ze sowieso een uitstekend relatiegeschenk voor je klanten, zakenpartners, of, als kerstattentie, voor je personeel of medewerkers. Heb je hier vragen over of wil je de voorwaarden weten voor grotere bestellingen, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

De hoge kwaliteit van Alles in Wonderland

Onze unieke thematische kerstballen zijn van een uitstekende kwaliteit. Meer nog, omdat ze handmatig gemaakt zijn, is iedere kerstbal op zich eigenlijk een klein kunstwerkje. Zoals het bij echte kerstballen hoort, zijn deze kerstballen uit 100% glas gemaakt. De glasvorm wordt met de mond geblazen en ook de beschildering en decoratie van de kerstballen gebeurde handmatig. Je kunt onze kerstballen het hele jaar door in deze webwinkel bestellen. Wij leveren ze dan snel en betrouwbaar in heel Nederland en België.

Meer

Steden-gebouwen  Er zijn 111 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 111 items
Toont 1 - 12 van 111 items