oxoweb159765
Wegens drukte bij ons en onze vervoerder GLS kan het langer duren voor je bestelling in huis is. Houd rekening met 1-3 werkdagen levertijd.
Bloembinderij Geschikt

Met de Biologische Zaden van de Bolster haal je de beste zaden in huis die je je zou kunnen wensen. Allemaal biologisch gekweekt dus supergezond voor mens en natuur. Want voor het produceren van zaad zijn uiteraard heel veel planten nodig. Je kan je voorstellen wat een paradijs al die biologische bloemen bij elkaar moeten zijn voor alle bijen en...

Met de Biologische Zaden van de Bolster haal je de beste zaden in huis die je je zou kunnen wensen. Allemaal biologisch gekweekt dus supergezond voor mens en natuur. Want voor het produceren van zaad zijn uiteraard heel veel planten nodig. Je kan je voorstellen wat een paradijs al die biologische bloemen bij elkaar moeten zijn voor alle bijen en vlinders! Om dat paradijs in je eigen tuin na te bootsen plant je gewoon verschillende, uit zaad opgekweekte planten, in je tuin bij elkaar! Ook daarna uiteraard geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruiken; dat er soms een plant wordt opgegeten is dan maar zo. Er blijft nog genoeg moois over! 

Moestuin of Pluktuin

Wil jij vooral tuinieren omdat je het leuk vindt om je eigen groente te telen? Of hou je van bloemen en wil je graag een mooie pluktuin maken, zodat je de bloemen uit je tuin ook thuis neer kunt zetten? Met de biologische zaden van De Bolster kan je alle kanten op. Op de zakjes staat altijd precies aangegeven wanneer je de zaden kan planten en of dit gelijk in de volle grond moet, of dat je ze eerst al kan voorzaaien onder glas. Wanneer je alle zaadjes los in een zaaibakje zet zie je natuurlijk wel beter wat er uit het zaadje groeit, maar het kost ook meer tijd. Het is maar net hoeveel tijd je aan het tuinieren kunt en wilt besteden. 

100 % Biologisch

De zaden van de Bolster zijn puur natuur. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige meststoffen of bestrijdingsmiddelen en zijn ze volledig vrij van Genetische Modificatie (GMO). Er worden dus geen kunstmatige aanpassingen in het DNA van de plant aangebracht. Controles op biologische producten worden door het onafhankelijke instituut SKAL gedaan. Wanneer je aan alle voorwaarden voldoet mag je het Europese Bio-keurmerk voeren. Biocontrole

Respect voor biodiversiteit en de biologische landbouw

Het is de afgelopen decennia steeds duidelijker geworden dat biodiversiteit en biologische landbouw ontzettend belangrijk zijn voor een gezonde wereld. Op dit moment gaat het niet goed met de wereld. Gelukkig zijn er ook bedrijven die zich al jarenlang inzetten voor een gezonder leefklimaat. De Bolster biedt dan ook een breed aanbod van gewassen en rassen aan. Door veel energie te stoppen in het ontwikkelen en veredelen (selecteren van planten met de beste erfelijke eigenschappen) van nieuwe rassen willen zij de biologische sector helpen om zich verder te ontwikkelen. Dit doen ze in eerste instantie voor de biologische land- en tuinbouw, maar de hobby-tuinier kan hier wel zijn voordeel mee doen. 

Goed voor de bijen

In het verleden dachten we dat wanneer we maar veel soorten planten in onze tuin zouden zetten dat dit goed voor de bijen zou zijn. Zeker wanneer de planten ook nog eens beken. d staan om bijenplant. Helaas weten we inmiddels dat veel van de aangeboden zomerplanten zo vol gif zitten dat de hersenen van bijen worden aangetast en zij hun oriëntatievermogen kwijtraken. Dit is één van de redenen dat het zo belangrijk is om biologische planten en zaden te gebruiken. Dus redt de bij door thuis te beginnen; koop alleen nog maar biologisch gekweekte planten en zaden voor een gezonde wereld.

Meer

Bloembinderij Geschikt  Er zijn 304 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 304 items
Toont 1 - 12 van 304 items