oxoweb159765

In een notendop: MOYU boekjes zijn milieuvriendelijk geproduceerd en kunnen ook nog eens jaren meegaan. Echt? Ja, echt! De pagina’s zijn gemaakt van innovatief steenpapier, wat iets steviger en gladder aanvoelt dan regulier papier. De bladzijden blijven daarom lang intact én je kunt de inkt volledig & vlekkeloos uitwissen met een vochtig doekje. Zelfs als jouw notities al maandenlang in je boekje staan. ✨

Even voorstellen


Hoi???? Ik ben Roel!
Mijn liefde voor natuur en dieren was er al op jonge leeftijd. Tijdens mijn studie sustainable entrepreneurship hoorde ik voor het eerst over steenpapier en hoe duurzaam dit was.

"Wat?! Papier van steen.. Kan dat?"

In die tijd was ik nog te jong en onervaren om hier zelf mee aan de slag te gaan.Het 'echte werk'


Na mijn studie ging ik aan de slag in de financiële sector. Ik schreef mijn notities uit de vergadering op en tikte ze vervolgens over op de computer. Ook had ik op kantoor altijd papier naast me liggen om to-do’s en andere krabbels op te maken.

Aan het eind van de dag gooide ik voor mijn gevoel
een stukje boom weg...????????️Opzoek naar een oplossing????


Om mijn schuldgevoel weg te nemen besloot ik digitaal te gaan werken. Helaas gaf dit mij niet hetzelfde gevoel als het normale schrijven.

Toen besloot ik een whiteboard notitieboek aan te schaffen. Deze vlekte enorm, zelfs nadat het goed was opgedroogd. Ik raakte soms ook nog mijn notities kwijt, kortom géén succes!Op naar Kenia ????


Ik kwam erachter dat ik meer wilde doen met duurzaamheid. Daarom besloot ik naar Kenia te gaan om daar te gaan werken. Hier liet ik toeristen het echte Afrika zien en ondersteunde we de lokale boeren met kennis en kapitaal.

Ik raakte geïnspireerd door alle verhalen over de natuur en de cultuur van de lokale bevolking. Dit zette me aan het denken.????


Samen mét de natuur


Het begon tot me door te dringen.
Ooit was dit hele land van de dieren. Nu 'redden' we een aantal gebieden, maar de rest hebben wij als mens verwoest. Ooit leefden we samen in één grote wereld. Nu hebben we de wereld van de mensen en daarnaast wat kleine gebieden voor de dieren.

Ik moest hier een oplossing voor vinden, want dit moet stoppen????Ik ontmoette Paul ????‍♂️


Paul hoorde mijn verhaal en vond het tijd voor verandering. Dit is de reden dat wij MOYU hebben opgericht en ons richten op het redden en creëren van nieuwe natuur. Een bedrijf met een duurzame visie.
Onze boekjes zijn gemaakt van steenpapier, waar we geen bomen voor hoeven te kappen. Zo redden we dus een stukje natuur en willen we jou inspireren om een stuk duurzamer te gaan leven!

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 53 items
Toont 1 - 12 van 53 items