oxoweb159765
Kaarten

Hoe leuk is het om familie en vrienden te verrassen met een kaartje? Ouderwets per post verstuurd. Daar maak je iemand nog eens blij mee. En dat geld zeker voor de kaarten die je bij Alles in Wonderland kan vinden. Geen standaard kaarten die je overal ziet, maar bijzondere exemplaren die je bijna nergens kan vinden. Altijd passend bij de gelegen...

Hoe leuk is het om familie en vrienden te verrassen met een kaartje? Ouderwets per post verstuurd. Daar maak je iemand nog eens blij mee. En dat geld zeker voor de kaarten die je bij Alles in Wonderland kan vinden. Geen standaard kaarten die je overal ziet, maar bijzondere exemplaren die je bijna nergens kan vinden. Altijd passend bij de gelegenheid. We hebben veel verschillende collecties, dus voor iedereen is er iets te vinden. 

Meer

Kaarten  Er zijn 1315 producten.

Subcategorieën

 • Pabuku kaarten

  Pabuku kaarten zijn bijzonder mooie, getekende kaarten met een nostalgische look. Veel van de geportretteerde personen doen denken aan personen uit de jaren '20 van de vorige eeuw. Ook hebben de kaarten vaak surrealistische verbeeldingen, veel gekleurde bloemen, insecten en andere dieren. Alles getekend met een fijne pen, waar vervolgens kleuren overheen zijn gezet. In de variatie van kaarten vind je echter wel veel moderne thema's. Er zijn meerdere kaarten verkrijgbaar voor trouwende mannenparen of vrouwenparen. Een tijdloze serie die bij ons in de winkel al vele jaren succesvol is!

 • Forever Cards

  Forever Cards heeft verschillende series prachtige kaarten uitgebracht. Alle kaarten worden ontworpen door desigener Ge Feng. Op dit moment hebben wij de Lasercut Cards serie en de hele bijzondere serie Magic Box Cards. Ook deze kaarten zijn met de laser uitgesneden, alleen kan je dit deel van de kaart naar voren klappen waardoor er een soort doosje aan de voorkant ontstaat. Een bijzondere kaart om iemand cadeau te geven. 

 • Gaelle Boissonnard

  Mooie wenskaarten van Gaelle Boissonnard. Een prachtig cadeautje om te versturen. Wanneer je de kaarten inlijst zijn het prachtige schilderijtjes om aan de muur te hangen. De mooie voorstellingen zijn gedrukt met een bijzondere inkt die een beetje waxachtig aanvoelt. Daarnaast zijn er kleine details die in hoogglans zijn gedrukt. 

 • illi Ansichtkaarten

  De ansichtkaarten van illi zijn schitterende enkele kaarten van gerecycled papier. De kaarten zijn ongeveer 2mm dik en zijn daarmee dus heel erg stevig. De kaarten hebben duidelijke, kleurrijke illustraties, soms aangevuld met een korte tekst, maar veelal zonder. Een prachtige kaart om te versturen, of om bij een cadeau te geven. 

  Bij de kaarten zijn los ook bijzondere, kleurrijke enveloppen te koop. Ook deze enveloppen hebben mooie illustraties, die soms 1 op 1 passen bij een bepaalde ansichtkaart, maar in andere gevallen een eigen identiteit hebben. Een enveloppe die er altijd uitspringt en de nieuwsgierigheid zal wekken wanneer deze bij je op de mat valt. 

 • Palm Press Fotokaarten

  Palm Press is in 1980 opgericht om een groter publiek kennis te maken met leuke en mooie fotografie en om zich aan de rest van de familie te verbinden. Het is hun doel om een verzameling uitzonderlijke foto's te publiceren in een hoogwaardig, maar betaalbaar formaat. Elk jaar beoordelen zij duizende foto's die zijn gemaakt door enkele van 's werelds beste fotografen en selecteren zij de meest originele en creatiefste foto's om je de perfecte kaart te bieden voor elk gevoel of elke gelegenheid. 

  Palm Press heeft een uitstekende reputatie opgebouwd met bekroonde wenskaarten. Ze bieden een grote verscheidenheid aan kerstkaarten, verjaardagskaarten en kaarten voor alle gelegenheden. Hun kaarten worden gedrukt in de Verenigde Staten en worden over de hele wereld verspreid. In dit tijdperk van e-kaarten, tweets en sms-berichten wordt niets meer gewaardeerd dan een handgeschreven kaart om contact te maken met vrienden en familie en om de speciale gebeurtenissen in het leven te herkennen.

 • Pencil Shavings Cards

  De Pencil Shavings Cards zijn bij toeval ontstaan toen de illustrator Ruth Jackson op een avond de potloden van haar zoon ging slijpen. Met het slijpsel, lijm en een zwarte fineliner ontstond de eerste Pencil Shaving Card. Ogenschijnlijk simpel, maar prachtig in de eenvoud. Inmiddels is er een hele collectie ontstaan. in allerlei verschillende thema's. 

  Bij iedere kaart is dient het puntenslijpsel als de start van een nieuwe illustratie. De ene keer zijn er maar een paar pennenstreken nodig om de tekening af te maken; de andere keer zijn de tekeningen wat uitgebreider. Ook de grote van het puntenslijpsel is bij iedere kaart anders. De ene illustratie heeft maar een klein stukje nodig voor het aanbrengen van een kleurig detail, voor de andere kaart wordt een groot stuk slijpsel gebruikt. In alle gevallen blijft de eenvoud van de Pencil Savings Cards overeind. 

   

 • Marzipan

  De kaarten van Marzipan zijn allemaal vormgegeven door Beverly Edge, een illustrator uit Manchester die recent is geëmigreerd naar het zonnige Perth in Australia. Voor het maken van de vrolijke kinderkaarten gebruikt zij modellen van Fimoklei waarbij ze gebruik maakt van diverse gereedschappen, texturen en mallen. Het maken van het ontwerp kost meerdere uren voordat er uiteindelijk een foto wordt gemaakt die het uiteindelijke ontwerp van de kaart vormt. 

 • Moniek Peek Dubbele...

  Nadat Moniek Peek in 1984 afstudeerde als grafisch ontwerper en illustratrice, is zij als freelancer werkzaam geweest. Uiteindelijk heeft zij zich steeds meer toegespitst op het schilderen, illustreren en vrij tekenen. Een groot deel van deze creaties zijn terecht gekomen op deze dubbele kaarten. Al jarenlang favoriet in onze bloemenwinkel. Nu willen we iedereen die niet bij ons in de buurt in Rotterdam woont ook kennis laten maken met deze prachtige dubbele kaarten kennis laten maken. De kaarten hebben geen tekst, maar bij een aantal kaarten is het thema wel makkelijk te herleiden. 

 • Eloïse Hall

  De dubbele wenskaarten van Eloïse Hall zijn allemaal geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Als kind was deze kunstenares al in de weer met het plukken, persen en drogen van bloemen. In haar latere werk heeft zij dit verder ontwikkeld. In fijne pentekeningen met subtiele kleuren weet ze de essentie van verschillende bloemen goed te vangen. Daarnaast voegt ze ook een aantal dieren op in haar kaarten, waaraan zij echter haar eigen kleurrijke invulling geeft. 

  Op een aantal kaarten staat aan de voorkant een tekst beschreven. De binnenkant is echter blanco en laat zo voldoende ruimte voor eigen teksten. 

  Leuk detail aan de achterzijde van deze kaarten is de symbolische omschrijving van de afgebeelde bloemen en dieren. Zo kan je behalve door de afbeelding ook worden aangetrokken tot de symbolische overdracht. 

 • DMC Illustrations

  De illustraties van de DMC-collectie worden gemaakt door Daisy May Collingridge. Aanvankelijk tekende zij persoonlijke kaarten voor familieleden, maar doordat iedereen zo enthousiast was over deze mooie kaarten heeft zij besloten ze te laten drukken om ze voor het grote publiek aan te bieden. 

  Alle illustraties worden met de pen getekend en daarna met aquarelverf ingekleurd. Voordat ze begint met tekenen bestudeerd Daisy de door haar afgebeelde dieren om te begrijpen hoe de dieren bewegen. Hierna volgen wat schetsen om haar ideeën vorm te geven. De stapeling of samenstelling van dieren spreken vel mensen aan, de kaarten met veel details zijn dan ook met veel aandacht vormgegeven. 

  Leuk om te weten is dat achter DMC Illustrations een heel familiebedrijf zit. Alle kaarten worden stuk voor stuk in een blister verpakt en dit wordt gedaan door de ouders van de kunstenares. Haar man regelt de logistiek en zijn zus de administratie. We vinden het leuk dat het ene kleine familiebedrijf via een omweg is verbonden met een ander klein familiebedrijf. Maar vooral vinden we het leuk dat we met deze kaarten wederom een unieke collectie wenskaarten kunnen aanbieden. 

 • De DM Collectie

  Daniel Mackie is de Engelse ontwerper van de schitterende collectie DM-wenskaarten. Na gestart te zijn als commercieel illustrator voor een artdirector kwam deze kunstenaar er al snel achter dat hij zijn eigen creativiteit in dat werk niet kwijt kon. Om die reden is hij 15 jaar geleden gestart met het maken van zijn serie illustraties van dieren. De techniek van waterverf waar hij tegenwoordig mee werkt heeft hij zich in die tijd volledig eigen gemaakt. 

  Het was zijn vrouw die bedacht dat zijn mooie illustraties konden worden gebruikt als wenskaarten zodat zijn werk bekend wordt bij een groter publiek. 

  Zijn inspiratie voor de schilderingen van dieren, waarbij hun natuurlijke habitat in hun lijf is geschilderd, haalt hij uit het kijken naar kunstvormen zoals Art Deco, Egyptische graf schilderingen, het Impressionisme en Japanse Prenten. Daarnaast vormen Old Skool Tattoos een andere inspiratiebron. 

  Inmiddels bestaat de collectie uit meer dan 100 verschillende kaarten. Zeer gedetailleerde kaarten, stuk voor stuk kleine kunstwerken. De oorspronkelijke schilderijen die voor de kaarten zijn gebruikt waren dan ook een stuk groter waardoor meer details konden worden toegevoegd. 

  De dubbele kaarten zijn blanco van binnen en worden geleverd met enveloppe. Ze worden in Engeland gedrukt op 300 grams papier en zijn per stuk verpakt in cellofaan. 

 • Rotterdam

  Leuke polaroid kaarten van de mooiste plekken in Rotterdam. 

 • Houten kaarten

  Met deze houten postkaarten stuur je niet alleen een kaartje, maar ook een klein cadeautje dat de ontvanger zelf in elkaar moet knutselen. Leuk om te doen en nog leuker om te verzamelen. Al die kleine dieren of voertuigen. Voor iedereen is er een leuke kaart te vinden. 

 • Pukaca kaarten

  Pukaca kaarten zijn kleine knutselcadeautjes om te versturen. 

  De Pukaca artikelen zijn 100% vrij van plastic en gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit artikel is geschikt bevonden vanaf 3 jaar maar jongere kinderen hebben mogelijk de hulp van een volwassene nodig om het te voltooien.

  De bouwsels moeten in elkaar gezet worden met behulp van een schaar en lijm.

 • Nadine Illustraties...

  Nadine Loeffen woont en werkt in Bilthoven. Ze is 31 lentes jong, trotse moeder en illustrator. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de logistiek en de IT, doet zij nu waar ze gelukkig van word. In 2019 kwam de creatieve ommezwaai en is ze begonnen als illustrator met haar eigen bedrijf Nadine Illustraties. Ze maakt illustraties die een geluksmoment vastleggen en het is haar missie om mensen blij te maken. Met haar werk creëert ze graag een glimlach op ieder gezicht. Haar  illustraties zijn kleurrijk, herkenbaar en vrolijk.

  Met veel plezier maakt zij illustraties op basis van haar eigen ideeën en inspiratie.

  Milieu

  Nadine draagt graag haar steentje bij en heeft daarom gekozen haar kaartencollectie te drukken op 100% gerecycled papier. Zij werkt met bio-folies om de dubbele kaarten. Zo probeert zij zo veel mogelijk om de impact van de illustraties en de bijbehorende producten te verkleinen. Elke stap telt!

 • Veronzinsels Wenskaarten

  Een Veronzinsel is een korte, krachtige tekst, met een beetje inhoud en een beetje humor, in combinatie met een kleurrijke illustratie.
  Een Veronzinsel doet het goed als opkikker, blijmaker, trooster, steun-in-de-rug, hart-onder-de-riemsteker, liefdesverklaring of wens. Voor jezelf of voor een ander.

  Om de veronzinsels wenskaarten te maken worden altijd de meest duurzame productie processen gekozen. Ze recycelen zoveel mogelijk, hun drukkers houden rekening met het milieu, en drukken zoveel mogelijk op gerecycled papier. 
  Het inpakwerk gebeurt veelal door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 • KUT illustraties

  Fien illustreert kutten. Na de Willem de Kooning Academie te hebben afgerond is zij twee jaar op reis gegaan. Nooit had ze gedacht dat ze zoiets alleen zou durven te ondernemen. Hier kwam haar eerste vrouwenpower moment tot stand.

  Eenmaal weer aan het werk in Nederland viel het haar op dat het woord ‘kut’ zo normaal is geworden in de Nederlandse taal. Ze moest eerlijk toegeven dat ze het woord er ook erg vaak uitgooi. Wel maf dat zoiets moois zo vaak negatief gebruikt wordt. De kut is een geslachtsorgaan waar wel een beetje een taboe omheen hangt. Dat is jammer, want ze vind het een prachtig orgaan.

   In 2019 is zij begonnen met kut kaarten ontwerpen voor haar vriendinnen. Hieruit is uiteindelijk KUT.illustraties ontstaan. Voor iedereen een gek jaar met die kut corona. KUT.illustraties was voor haar toen ook wel echt een uitlaatklep! Momenteel is KUT. illustraties ook te zien op het band shirt van MEROL door een super leuke samenwerking met T.I.T.S store in Amsterdam. 'Super leuk om te zien hoe we met humor en kleur onze kut steeds meer bespreekbaar maken! Ik teken de kaarten ook om de taboe rond de vulva te doorbreken. Onze kut mag ook wel eens in het zonnetje gezet worden. Als door mijn illustraties het vrouwelijk geslachtsorgaan beter bespreekbaar wordt, is dat mooi meegenomen', zegt Fien over de KUT illustraties. 

 • Het MoNUment

  HET MONUMENT… mensen samenbrengen rond woorden, waarden, zingeving en  schoonheid. Inspiratie geven, verhalen beluisteren, samen zoeken naar … en tussen de schoonheid mooie producten ontdekken om te geven en te krijgen.  Het begon met een onuitgesproken droom. Na haar studies in Leuven werd zij werkzaam in het onderwijs en in de pastorale sector. De ervaring leerde haar dat mensen op zoek zijn naar ZIN.
  En zo begon het verhaal van HET MONUMENT… mensen samenbrengen rond woorden, waarden, zingeving en  schoonheid. Inspiratie geven, verhalen beluisteren, samen zoeken naar … en tussen de schoonheid mooie producten ontdekken om te geven en te krijgen.
  Een aanbod … voor klein en groot, gelukkig en verdrietig, zoekend en aftastend, speels en serieus, gewoon en buitengewoon…
  Voor alle MOMENTEN van het leven biedt Het MoNUment een origineel idee, geschenk, ….

 • Kaarten BY MAR

  Marianne Reinders en zij kiest voor ambacht! In een digitale wereld waarin massaproductie de norm is, maak zij juist iets met mijn handen. Zo krijgen haar producten waarde. Haar ansichtkaarten lijken op veel van ons; een tikkeltje eigenwijs en soms balancerend op het randje, maar altijd met een knipoog. De norm in de kaartenbranche is een luxe dubbele kaart, exotisch papier en zoete teksten of illustraties. Zij kiest er juist voor een enkele ansichtkaart: simpel design met eigen statement. Teksten met een smoel, bestempeld met humor. Humor relativeert en verbind. De teksten zijn in 1 oogopslag pakkend en de kaarten zijn betaalbaar. Zo is het voor iedereen weer leuk om post te sturen. Dit alles met succes!

 • Kerstkaarten

  Bijna alle leveranciers hebben wel een serie kerstkaarten in hun collectie. Om het voor jullie makkelijker te maken hebben wij ze alvast bij elkaar gezet. Een aantal zijn het hele jaar door verkrijgbaar, andere alleen in het laatste kwartaal. Laat je verrassen door de verschillende ontwerpen. Veel van onze kerstkaarten zijn los verkrijgbaar, maar er zijn ook leveranciers die ze alleen in gebundeld verkopen, zoals de kerstkaarten van Vondels. Bij de echte Vondels liefhebbers mogen deze kerstkaarten natuurlijk niet ontbreken. Wie verras jij met een mooie kerstkaart? Je kan voor al je vrienden en kennissen een bijpassende kaart uitzoeken. 

 • Kiss me Kwik

  Grappige, cheeky kaarten die leuk zijn om te versturen, te ontvangen én om voor jezelf te kopen en een mooie plek in huis te geven. We hebben verschillende kaarten van Kiss me Kwik. De combinatie van de foto's met teksten zorgt telkens weer voor een lach. Deze humoristische kaarten kun je op bijna elk moment van het jaar wel sturen. Er zit altijd wel eentje tussen die perfect past bij jouw vriend, tante of wie je ook maar wilt schrijven.

  Maak iemand blij

  Tegenwoordig kun je iemand snel online een berichtje sturen, even appen of via social media je felicitaties delen. Maar een handgeschreven kaart blijft toch het allerleukst! Laat iemand weten dat je aan diegene denkt door hem of haar een passende kaart te sturen. De kaarten van Kiss me Kwik zal geheid zorgen voor een grote lach. Schrijf achterop een lieve boodschap en je kaartje is compleet! Wie maak jij blij?

 • ZintenZ Eco Kaarten
 • 3D kaart
per pagina
Toont 1 - 12 van 1315 items
Toont 1 - 12 van 1315 items