oxoweb159765
Pencil Shavings Cards

De Pencil Shavings Cards zijn bij toeval ontstaan toen de illustrator Ruth Jackson op een avond de potloden van haar zoon ging slijpen. Met het slijpsel, lijm en een zwarte fineliner ontstond de eerste Pencil Shaving Card. Ogenschijnlijk simpel, maar prachtig in de eenvoud. Inmiddels is er een hele collectie ontstaan. in allerlei verschillende t...

De Pencil Shavings Cards zijn bij toeval ontstaan toen de illustrator Ruth Jackson op een avond de potloden van haar zoon ging slijpen. Met het slijpsel, lijm en een zwarte fineliner ontstond de eerste Pencil Shaving Card. Ogenschijnlijk simpel, maar prachtig in de eenvoud. Inmiddels is er een hele collectie ontstaan. in allerlei verschillende thema's. 

Bij iedere kaart is dient het puntenslijpsel als de start van een nieuwe illustratie. De ene keer zijn er maar een paar pennenstreken nodig om de tekening af te maken; de andere keer zijn de tekeningen wat uitgebreider. Ook de grote van het puntenslijpsel is bij iedere kaart anders. De ene illustratie heeft maar een klein stukje nodig voor het aanbrengen van een kleurig detail, voor de andere kaart wordt een groot stuk slijpsel gebruikt. In alle gevallen blijft de eenvoud van de Pencil Savings Cards overeind. 

 

Meer

Pencil Shavings Cards  Er zijn 81 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 81 items
Toont 1 - 12 van 81 items