oxoweb159765
Onbreekbare Kerstballen

Hiermee kan jouw kerst niet meer stuk

Onbreekbare kerstballen zijn erg handig wanneer je huisdieren of kleine kinderen hebt. Maar deze ballen zijn niet alleen maar handig, ze zijn ook nog eens ontzettend mooi! Daarnaast weet je zeker dat ze niet kapot kunnen vallen. Een slimme investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Op deze pagina...

Hiermee kan jouw kerst niet meer stuk

Onbreekbare kerstballen zijn erg handig wanneer je huisdieren of kleine kinderen hebt. Maar deze ballen zijn niet alleen maar handig, ze zijn ook nog eens ontzettend mooi! Daarnaast weet je zeker dat ze niet kapot kunnen vallen. Een slimme investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Op deze pagina kun je onze onbreekbare collectie bekijken. We hebben prachtige gekleurde sets van Inge’s Christmas Decor. Wat deze kerstballen nóg mooier maakt, is dat ze zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Ga jij voor prachtig Roze? Klassiek Rood? Of sla je meteen genoeg in en ga je voor deze grote Bruine Set? Voor welke set je ook gaat, met onze onbreekbare kerstballen kan jouw kerst niet meer stuk. Naast deze sets met ronde ballen hebben we ook bijzondere ornamenten van Kurt Adler. Zoals een mooie Vis, een lieve Vogel en een verfrissend schijfje Limoen.

Het hele jaar door te bestellen

De onbreekbare kerstballen zijn op ieder moment van het jaar bij ons te bestellen en te koop in onze winkel in Rotterdam Noord. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favorieten bij elkaar sparen. In december zal jouw kerstboom er fantastisch uitzien. De onbreekbare kerstballen zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld deze vrolijke Kadootjes Kerstballen of wat dacht je van deze leuke Vogels? Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Onbreekbare Kerstballen  Er zijn 97 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 97 items
Toont 1 - 12 van 97 items