oxoweb159765
Glitter & Glamour

Glitter & Glamour kerstballen en ornamenten 

Een glitterende gouden kerstkaart, een glamour jurk bij het kerstdiner… Glitter & Glamour past bij kerst! Gelukkig kun je deze kerst je kerstboom helemaal matchen bij het thema. In onze Glitter & Glamour collectie vind je alles! Van een kerstbal Gouden Lippen tot aan de glamoureuze kerstbal met Hoge H...

Glitter & Glamour kerstballen en ornamenten 

Een glitterende gouden kerstkaart, een glamour jurk bij het kerstdiner… Glitter & Glamour past bij kerst! Gelukkig kun je deze kerst je kerstboom helemaal matchen bij het thema. In onze Glitter & Glamour collectie vind je alles! Van een kerstbal Gouden Lippen tot aan de glamoureuze kerstbal met Hoge Hak in het goud. Zelfs een Damestas Kerstbal kun je hier vinden. 

Vier de liefde

Ook voor kerstballen omtrent de liefde zit je goed in deze collectie. Denk aan de kerstbal Rood Hart, Hart met Love of geef een kus cadeau met de bijzondere kerstbal Rode Lippen. Misschien is deze kerst wel de eerste kerst die je samen met je grote liefde viert. Of juist de vijfde of tiende kerst. Wellicht hebben jullie elkaar ooit op een kerstfeest leren kennen? Of wil je gewoon je grote liefde met een romantische kerstavond verrassen? Met de kerstbal Vrouw in Corset of Man in String kun je jullie kerstavond zelfs een spannend tintje geven.

Een leuk en origineel cadeau

En als je deze kerst niet samen kunt vieren met je grote liefde, dan kun je nog altijd je liefde bewijzen door deze kerstballen cadeau te geven vóór 24 december. Je kunt er vrijwel zeker van zijn dat je geliefde dit cadeau nooit had verwacht en op kerstavond alleen maar aan jou denkt. Ook in deze collectie vind je allerlei verschillende kleuren kerstballen en verschillende vormen. Wil je niet meteen een hele collectie Glitter & Glamour kerstballen aan je kerstboom hangen, dan vind je zeker verschillende kerstballen die qua kleur en vorm perfect bij je al bestaande collectie kerstballen en kerstversiering passen. En zeg nou eens zelf, een kerstbal Hartje met Vleugels hangt toch ook nog na de kerst mooi in je huis. Liefde is immers tijdloos en deze collectie kerstballen zijn dat ook. De driedelige set “Oeh La La” is na de kerst bijvoorbeeld een perfecte versiering voor je make-up tafel of slaapkamer.

Kerstballen van hoge kwaliteit, het hele jaar door te bestellen

Ook bij deze collectie gaat het om echte kerstballen. Dit wil zeggen dat ze allemaal uit 100% glas gemaakt zijn. De unieke glasvormen worden allemaal met de mond geblazen en ook de decoratie en beschildering van de kerstballen gebeurt met de hand.

Meer

Glitter & Glamour  Er zijn 148 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 148 items
Toont 1 - 12 van 148 items