oxoweb159765
Eloïse Hall

De dubbele wenskaarten van Eloïse Hall zijn allemaal geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Als kind was deze kunstenares al in de weer met het plukken, persen en drogen van bloemen. In haar latere werk heeft zij dit verder ontwikkeld. In fijne pentekeningen met subtiele kleuren weet ze de essentie van verschillende bloemen goed te vange...

De dubbele wenskaarten van Eloïse Hall zijn allemaal geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Als kind was deze kunstenares al in de weer met het plukken, persen en drogen van bloemen. In haar latere werk heeft zij dit verder ontwikkeld. In fijne pentekeningen met subtiele kleuren weet ze de essentie van verschillende bloemen goed te vangen. Daarnaast voegt ze ook een aantal dieren op in haar kaarten, waaraan zij echter haar eigen kleurrijke invulling geeft. 

Op een aantal kaarten staat aan de voorkant een tekst beschreven. De binnenkant is echter blanco en laat zo voldoende ruimte voor eigen teksten. 

Leuk detail aan de achterzijde van deze kaarten is de symbolische omschrijving van de afgebeelde bloemen en dieren. Zo kan je behalve door de afbeelding ook worden aangetrokken tot de symbolische overdracht. 

Meer

Eloïse Hall  Er zijn 110 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 110 items
Toont 1 - 12 van 110 items