oxoweb159765
Sport

Sportieve Kerstballen

Voor de fanatieke sporters, de supporters en de sport-op-tv-kijkers hebben we deze prachtige collectie met Sportieve Kerstballen. Of je nou een wintersporter, een binnen sporter of een alleen met mooi weer sporter bent, we hebben voor ieder wat wils. Van Tennisbal tot een paar Schaatsen en van Surfplank tot YogamatMet onz...

Sportieve Kerstballen

Voor de fanatieke sporters, de supporters en de sport-op-tv-kijkers hebben we deze prachtige collectie met Sportieve Kerstballen. Of je nou een wintersporter, een binnen sporter of een alleen met mooi weer sporter bent, we hebben voor ieder wat wils. Van Tennisbal tot een paar Schaatsen en van Surfplank tot YogamatMet onze glazen Kerstballen kun je je eigen collectie zo samenstellen dat hij echt bij jou past. De ornamenten kun je in december een mooie plek in de kerstboom geven. In de andere maanden van het jaar kun je ze als decoratie gebruiken, hang de Kerstbal bijvoorbeeld op in de kantine van je sportclub. Zo heeft iedereen op de club er plezier van.

Het hele jaar door te bestellen

Met onze Sportieve Kerstballen scoor je het perfecte cadeau voor je sportieve vrienden, vriendinnen en familieleden. Daarnaast zijn deze ornamenten geschikt om cadeau te doen aan je coach, je trainer of club. Je hoeft hiervoor niet tot december te wachten. Je kunt de Kerstballen op ieder moment van het jaar bij ons bestellen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Sport  Er zijn 56 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 56 items
Toont 1 - 12 van 56 items