oxoweb159765

Studio Harm en Elke

Verrijk je interieur met de prachtige handgemaakte objecten van design studio Harm en Elke. De studio is een samenwerking tussen Harm van den Nieuwenhof en Elke van den Berg. Waar Harm de taal van hout en metaal spreekt, werkt Elke graag met porselein en kleur. De studio is een combinatie van hun passies en vaardigheden dat zich uit in kleurrijke design objecten met een focus op keramiek.

Studio Harm en Elke


Verrijk je interieur met de prachtige handgemaakte objecten van design studio Harm en Elke. De studio is een samenwerking tussen Harm van den Nieuwenhof en Elke van den Berg. Waar Harm de taal van hout en metaal spreekt, werkt Elke graag met porselein en kleur. De studio is een combinatie van hun passies en vaardigheden dat zich uit in kleurrijke design objecten met een focus op keramiek. 


Alle objecten van Studio Harm en Elke worden van begin tot eind gemaakt met de hand in hun eigen atelier in Eindhoven. Op deze pagina vind je diverse muurvaasjes. Bijzondere vazen voor aan de muur in prachtige kleuren en vormen.

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 51 items
Toont 1 - 12 van 51 items