oxoweb159765
Kaarsen en Kandelaars

Sfeermakers

Onze prachtige kaarsen en kandelaars zijn echte sfeermakers. Hiermee worden koude winteravonden warmer en zomeravonden kleurrijker. Of je nou een dierenliefhebber of kunstliefhebber bent, we hebben voor ieder wat wils. Onze kandelaars zijn zo mooi, zelfs zonder kaars staan ze prachtig in huis. Maar wil je echt een warme sfeer creëren...

Sfeermakers

Onze prachtige kaarsen en kandelaars zijn echte sfeermakers. Hiermee worden koude winteravonden warmer en zomeravonden kleurrijker. Of je nou een dierenliefhebber of kunstliefhebber bent, we hebben voor ieder wat wils. Onze kandelaars zijn zo mooi, zelfs zonder kaars staan ze prachtig in huis. Maar wil je echt een warme sfeer creëren, bestel er dan zeker een paar kaarsen bij. Van Bolsius Stompkaarsen tot aan 70’s Druipkaarsen, ook hierin hebben we keuze genoeg. Bestel je bij ons voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kaarsen en kandelaars gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Blijmakers en troostbieders

Op zoek naar een mooi cadeau? Met een kandelaar en een kaars zit je altijd goed. Zo kun je de jarige blij maken met een vrolijke Giraffe Kandelaar, met kerst kun je je oma verrassen met een prachtige Kersenbloesem Kaarshouder en je lieve collega kun je bedanken met deze Metalen Kaarsdrager. Een kandelaar of kaars is ook een passend troost cadeau. Deze bijzondere Theelichthouder is daar een mooi voorbeeld van. Zo laat je iemand weten dat je aan hem of haar denkt en verlicht je een beetje de donkere periode waar hij of zij doorheen gaat.

Meer

Kaarsen en Kandelaars  Er zijn 391 producten.

Subcategorieën

 • Kandelaars

  Kaarsen zijn echte sfeermakers, maar het wordt nog leuker wanneer ze in een mooie kandelaar staan. Op deze pagina vind je alle kandelaars uit ons assortiment. Deze zijn zelfs zónder kaars al schitterend en een perfecte kleurrijke toevoeging aan je interieur. Van waxinelichthouders tot aan dinerkaarshouders, van kandelaars in diverse vormen van gekleurd glas tot aan kandelaars met dieren, we hebben voor ieder wat wils. Al onze kandelaars vind je ook bij onze winkels op de Bergselaan in Rotterdam Noord.

 • Kaarsen

  Onze prachtige kaarsen zijn echte sfeermakers. Hiermee worden koude winteravonden warmer, zomeravonden kleurrijker en een diner wordt extra gezellig met een brandende kaars op het midden van de tafel. Onze kaarsen zijn leuk om te combineren met onze mooie kandelaars. Een kaars cadeau geven is altijd een goed idee. Het brengt licht in donkere tijden en maakt de feestelijke momenten nog grootser. Al onze kaarsen en kandelaars kun je ook vinden in onze winkels op de Bergselaan in Rotterdam Noord. Heb je een vraag? Kom langs, mail of bel ons. We helpen je graag!

 • Geurblokjes

  De handgemaakte geurblokjes worden gemaakt volgens traditioneel recept. De blokjes kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. In eerste instantie laat je de geur van het hele blokje afkomen. Wanneer deze na verloop van tijd wat afneemt kan je er met de speciale rasp wat vanaf schrapen. Dit schaafsel kan worden bewaard in de organza zakjes. 

  Ook kan je het schaafsel opzuigen, zodat de stofzuiger lekker gaat ruiken, of je kan het gebruiken in een geurbrander. Wanneer je deze een aantal keer per dag even aanzet is dat voldoende om de geur te verspreiden. 

  Het beste is de blokjes op een speciaal schoteltje te leggen. Ze kunnen vlekken geven op bepaalde materialen. 

  Alle geurblokjes worden met de hand gemaakt en kunnen in gewicht variëren. 

 • Geurkaarsen en Diffusers

  Geurkaarsen en diffusers zijn twee populaire producten die gebruikt worden om een huis of kamer te vullen met een fijne geur.

  Geurkaarsen geven niet alleen licht , maar stralen dus zoals je het al kan bedenken geuren uit. Ze zijn gemaakt van paraffine of sojabonen en bevatten geurstoffen die vrijkomen wanneer de kaars aangestoken wordt. Geurkaarsen zijn verkrijgbaar in een breed scala van zoet en bloemig tot houtachtig en kruidig, en kunnen helpen bij het creëren van een fijne, relaxte sfeer in huis.

  Diffusers: Diffusers zijn apparaten die geuren verspreiden door middel van stoom of houten stokjes. Ze bevatten een vloeistof, meestal essentiële oliën, die verdampt wordt en de kamer vult met de geur van de olie. Diffusers bieden een vaak wat fijnere manier om geuren te verspreiden dan geurkaarsen. Bovendien zijn diffusers vaak brandveilig, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de slaapkamer of in de buurt van kinderen en huisdieren.

  Geurkaarsen en diffusers zijn beide populaire producten voor het verspreiden van geuren in huis. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur welk product je wilt kiezen, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren of dat het wat veiliger kan zijn voor kinderen wen huisdieren.

per pagina
Toont 1 - 12 van 391 items
Toont 1 - 12 van 391 items