oxoweb159765

Mysteria

Glazen kunstwerken

De ornamenten en pieken van Mysteria zijn prachtige kunstwerken van glas die je betoveren. De details zijn zó mooi, hier blijf je naar kijken! En dat is niet zomaar: de Mysteria kerstversiering is van de hoogste kwaliteit. De Poolse traditie van het met de mond blazen en met de hand beschilderen van glazen ornamenten vormt de kern van Mysteria. Ze ontwerpen en produceren producten van de hoogste standaard. Elk ornament wordt stuk voor stuk met veel zorg behandeld. Eerst worden glazen buisjes aangevoerd en boven een brander verhit. Zodra ze zacht genoeg zijn om te modelleren, geven blazers ze vorm door ze in een vorm te steken en erin te blazen. De afgewerkte ornamenten worden vervolgens verzilverd en verzonden om te worden geverfd door de decorateurs. Zij beschilderen de ornamenten met de hand én met veel aandacht voor detail. Tot slot worden glitters aangebracht om de glazen kunstwerken helemaal af te maken. 

Mysteria


Glazen kunstwerken


De ornamenten en pieken van Mysteria zijn prachtige kunstwerken van glas die je betoveren. De details zijn zó mooi, hier blijf je naar kijken! En dat is niet zomaar: de Mysteria kerstversiering is van de hoogste kwaliteit. De Poolse traditie van het met de mond blazen en met de hand beschilderen van glazen ornamenten vormt hun kern. Ze ontwerpen en produceren producten van de hoogste standaard. Elk ornament wordt stuk voor stuk met veel zorg behandeld. Eerst worden glazen buisjes aangevoerd en boven een brander verhit. Zodra ze zacht genoeg zijn om te modelleren, geven blazers ze vorm door ze in een vorm te steken en erin te blazen. De afgewerkte ornamenten worden vervolgens verzilverd en verzonden om te worden geverfd door de Mysteria decorateurs. Zij beschilderen de ornamenten met de hand én met veel aandacht voor detail. Tot slot worden glitters aangebracht om de glazen kunstwerken helemaal af te maken. 


Kwaliteitscontrole 


Mysteria houdt een uiterst strenge kwaliteitscontrole. Dit zorgt ervoor dat ze geen ondermaats product vrijgeven. De ornamenten worden bij elke stap in het productieproces gecontroleerd. Ornamenten die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gerepareerd of gerecycled. In elk ornament zit ontzettend veel tijd, liefde en zorg. Elk ornament krijgt een speciale touch die nodig is om een ​​uniek kunstwerk te produceren.


Duurzaamheid


Bij Mysteria staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze streven er voortdurend naar om hun bedrijf beter te maken voor zowel het milieu als hun medewerkers. Dit doen ze door regelmatig water-, lucht- en bodemmonsters te controleren op verontreinigende stoffen. De ornamenten zijn enkel gemaakt van loodvrij glas. Door een speciaal ontwikkeld warmteopvangsysteem verdelen ze de warmte van de branders gelijkmatig. Zo verminderen ze het gasverbruik. Mysteria zorgt ervoor dat al hun medewerkers in een veilige omgeving werken en dat ze een eerlijk loon krijgen.


Op deze pagina vind je alle Mysteria items die wij verkopen. Liever eerst in het echt zien? Dat kan! Kom dan naar onze winkel in Rotterdam Noord.


Lees meer
per pagina
Toont 1 - 9 van 9 items
Toont 1 - 9 van 9 items