oxoweb159765
Honden en Katten

Het regent honden en katten kerstballen

Hondenliefhebbers opgelet. Dit jaar kun je je kerstboom volhangen met de mooiste honden ornamenten. Van Pup tot Poedel, er is echt voor ieder wat wils. Maar ook aan kattenliefhebbers hebben we gedacht. Een lieve Lapjeskat, een mooie Maine Coon of een Kat met Kerstmuts. Er is keuze genoeg. Kun jij niet kiez...

Het regent honden en katten kerstballen

Hondenliefhebbers opgelet. Dit jaar kun je je kerstboom volhangen met de mooiste honden ornamenten. Van Pup tot Poedel, er is echt voor ieder wat wils. Maar ook aan kattenliefhebbers hebben we gedacht. Een lieve Lapjeskat, een mooie Maine Coon of een Kat met Kerstmuts. Er is keuze genoeg. Kun jij niet kiezen tussen deze twee leuke huisdieren? Dan is deze Hond en Kat Kerstbal het perfecte ornament voor jou.

Het hele jaar door te bestellen

Een hond of kat kerstbal is super leuk om cadeau te geven. Dit kan uiteraard met de feestdagen maar ook met een verjaardag of om iemand te bedanken die op jouw huisdier heeft gepast. Onze Kerstballen zijn op ieder moment van het jaar te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favorieten bij elkaar sparen. Op dierendag kun je de kerstballen als decoratie ophangen in huis als een ode aan jouw lievelingsdier. In december zal jouw kerstboom er beestachtig leuk uitzien. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Honden en Katten  Er zijn 95 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 95 items
Toont 1 - 12 van 95 items