oxoweb159765
Wilde Dieren

Een beestachtig leuke kerst

Met onze wilde dieren kerstballen kun je alle kanten op. Of je nou gek bent op Panters, op Panda’s of op de Poolvos, we hebben voor iedereen een passende kerstbal. Je kunt je kerstboom ook in thema aankleden. Bijvoorbeeld in jungle stijl met de kerstballen NeushoornLeeuw en Olifant. Of blijf dichter bij het kerstthe...

Een beestachtig leuke kerst

Met onze wilde dieren kerstballen kun je alle kanten op. Of je nou gek bent op Panters, op Panda’s of op de Poolvos, we hebben voor iedereen een passende kerstbal. Je kunt je kerstboom ook in thema aankleden. Bijvoorbeeld in jungle stijl met de kerstballen NeushoornLeeuw en Olifant. Of blijf dichter bij het kerstthema met de kerstballen KangoeroeWasbeer en Vos. Hoe je je kerstboom ook aankleedt, met deze wilde dieren kun je je klaarmaken voor een beestachtig leuke kerst. 

Het hele jaar door te bestellen

De glazen kerstballen uit onze wilde dieren collectie zijn ook Bere leuk om cadeau te doen. Dit kan uiteraard met de feestdagen maar ook met een verjaardag of gewoon, zomaar. Onze kerstballen zijn op ieder moment van het jaar te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favorieten bij elkaar sparen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Wilde Dieren  Er zijn 103 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 103 items
Toont 1 - 12 van 103 items