oxoweb159765
Boerderij Dieren

Boerderij dieren voor in de kerstboom

Op de boerderij kun je je ogen uitkijken, er zijn allerlei lieve en mooie dieren te zien. Dat is niet anders met onze collectie Boerderij Dieren kerstballen. Van Koe tot Konijn en Paard tot Pauw, we hebben de mooiste glazen dieren voor jou verzameld. Hiermee kun je je kerstboom omtoveren tot een kleine boerd...

Boerderij dieren voor in de kerstboom

Op de boerderij kun je je ogen uitkijken, er zijn allerlei lieve en mooie dieren te zien. Dat is niet anders met onze collectie Boerderij Dieren kerstballen. Van Koe tot Konijn en Paard tot Pauw, we hebben de mooiste glazen dieren voor jou verzameld. Hiermee kun je je kerstboom omtoveren tot een kleine boerderij. Het is ook leuk om de beestjes aan een kronkeltak op te hangen, zo kun je er heel het jaar door van genieten. Zowel jong als oud zal blij worden bij het zien van deze prachtige ornamenten.

Het hele jaar door te bestellen

De glazen kerstballen uit onze boerderij dieren collectie zijn erg leuk om cadeau te doen. Dit kan uiteraard met de feestdagen maar ook met een verjaardag of gewoon, zomaar. Onze kerstballen zijn op ieder moment van het jaar te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favoriete dieren bij elkaar sparen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Boerderij Dieren  Er zijn 51 producten.

per pagina
Toont 37 - 48 van 51 items
Toont 37 - 48 van 51 items