oxoweb159765
Vogels en Insecten

Van kerstboom naar vogelboom

Tover je kerstboom deze kerst om tot een heuse vogelboom. Laat vogels zweven tussen het groen of laat ze even uitrusten op de dennentak. We verkopen zowel hangende Vogel Kerstballen zoals deze mooie ZwaluwKolibrie en Mus als Vogel Kerstballen op Clip: een Specht, een Tijgervink en nog veel meer. Combineer de vogels...

Van kerstboom naar vogelboom

Tover je kerstboom deze kerst om tot een heuse vogelboom. Laat vogels zweven tussen het groen of laat ze even uitrusten op de dennentak. We verkopen zowel hangende Vogel Kerstballen zoals deze mooie ZwaluwKolibrie en Mus als Vogel Kerstballen op Clip: een Specht, een Tijgervink en nog veel meer. Combineer de vogels met de mooiste insecten. Bijvoorbeeld met een lief Lieveheersbeestje of deze fantastische Vlinder. Vrienden en familie zullen hun ogen uitkijken bij het zien van jouw prachtige kerstboom vol met vliegende dieren.

Het hele jaar door te bestellen

Je hoeft niet tot kerst te wachten met het bestellen van de ornamenten, deze collectie verkopen wij heel het jaar door. De vogels hangen niet alleen mooi in de kerstboom maar ook aan een grote kronkeltak. Zo kun je het hele jaar genieten van deze prachtige glazen dieren. Daarnaast zijn deze kerstballen het perfecte cadeau om te geven aan een natuur- of dierenliefhebber. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Vogels en Insecten  Er zijn 153 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 153 items
Toont 1 - 12 van 153 items