oxoweb159765
Water Dieren

Een spetterend kerstfeest

Met de kerstballen uit onze waterdieren collectie heb je een goede vangst voor in je kerstboom. Vissen, Eenden, Dolfijnen en nog veel meer. We hebben de mooiste ornamenten voor jou verzameld. Met deze kerstballen ga jij een spetterend kerstfeest tegemoet. De waterdieren zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Een kleurrij...

Een spetterend kerstfeest

Met de kerstballen uit onze waterdieren collectie heb je een goede vangst voor in je kerstboom. Vissen, Eenden, Dolfijnen en nog veel meer. We hebben de mooiste ornamenten voor jou verzameld. Met deze kerstballen ga jij een spetterend kerstfeest tegemoet. De waterdieren zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Een kleurrijke Snoek voor iemand die graag vist. Een prachtige Schelp voor de strandliefhebber en wat dacht je van deze stoere Schildpad? Er is keuze genoeg. 

Het hele jaar door te bestellen

Vis niet achter het net en bestel jouw favoriete waterdieren op tijd. Onze bijzondere kerstballen zijn heel het jaar door in onze winkel in Rotterdam en online te koop. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Water Dieren  Er zijn 50 producten.

per pagina
Toont 13 - 24 van 50 items
Toont 13 - 24 van 50 items