oxoweb159765
Zoet

Maak je klaar voor een zoete kerst

Voor alle zoetekauwers hebben we een geweldig aanbod aan kerstballen. Van IJsjes tot Cupcakes, er is voor ieder wat wils. Met deze glazen kerstballen kun je je kerstboom omtoveren tot één grote taart, gevuld met allerlei SoesjesTaartjes en Wafels. De ornamenten zijn ook geschikt om buiten de kerstdagen te geb...

Maak je klaar voor een zoete kerst

Voor alle zoetekauwers hebben we een geweldig aanbod aan kerstballen. Van IJsjes tot Cupcakes, er is voor ieder wat wils. Met deze glazen kerstballen kun je je kerstboom omtoveren tot één grote taart, gevuld met allerlei SoesjesTaartjes en Wafels. De ornamenten zijn ook geschikt om buiten de kerstdagen te gebruiken. Zo is de Beschuit met Muisjes Kerstbal een prachtig en origineel kraamcadeau om te geven. Sowieso zijn deze zoete kerstballen super om cadeau te doen, van dit Gebakje kan de ontvanger blijven genieten. De verschillende IJsjes kerstballen kun je op warme dagen gebruiken als decoratie op een zomers feest en wat dacht je van een verjaardagsslinger van glazen Donuts? Maar wat je ook doet, waarvoor je de ornamenten ook in huis haalt, één ding is zeker: je kunt je klaarmaken voor een zoete kerst. Want ook als je de kerstballen in eerste instantie als decoratie gebruikt, verdienen deze prachtstukken in december natuurlijk alsnog een mooie plek in de kerstboom.

Het hele jaar door te bestellen

Deze heerlijke zoete kerstballen zijn op ieder moment van het jaar bij ons te bestellen. Zo kun je verspreid over een langere periode jouw favorieten bij elkaar sparen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-.

Meer

Zoet  Er zijn 86 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 86 items
Toont 1 - 12 van 86 items