oxoweb159765
Nadine Illustraties Kaarten

Nadine Loeffen woont en werkt in Bilthoven. Ze is 31 lentes jong, trotse moeder en illustrator. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de logistiek en de IT, doet zij nu waar ze gelukkig van word. In 2019 kwam de creatieve ommezwaai en is ze begonnen als illustrator met haar eigen bedrijf Nadine Illustraties. Ze maakt illustraties die een gelu...

Nadine Loeffen woont en werkt in Bilthoven. Ze is 31 lentes jong, trotse moeder en illustrator. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de logistiek en de IT, doet zij nu waar ze gelukkig van word. In 2019 kwam de creatieve ommezwaai en is ze begonnen als illustrator met haar eigen bedrijf Nadine Illustraties. Ze maakt illustraties die een geluksmoment vastleggen en het is haar missie om mensen blij te maken. Met haar werk creëert ze graag een glimlach op ieder gezicht. Haar  illustraties zijn kleurrijk, herkenbaar en vrolijk.

Met veel plezier maakt zij illustraties op basis van haar eigen ideeën en inspiratie.

Milieu

Nadine draagt graag haar steentje bij en heeft daarom gekozen haar kaartencollectie te drukken op 100% gerecycled papier. Zij werkt met bio-folies om de dubbele kaarten. Zo probeert zij zo veel mogelijk om de impact van de illustraties en de bijbehorende producten te verkleinen. Elke stap telt!

Meer

Nadine Illustraties Kaarten  Er zijn 71 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 71 items
Toont 1 - 12 van 71 items