oxoweb159765
Disney & Marvel

Een magisch kerstfeest…

Met de collectie Disney en Marvel kerstballen van Kurt S. Adler geef je je kerstboom net dat beetje extra magie. Deze ornamenten zijn leuk voor het hele gezin! Of jullie nou gek zijn op Frozen, de 101 Dalmatiërs of de Aristokatten, er is voor ieder wat wils! Je kunt je eigen collectie zo samenstellen dat het helemaal bij ...

Een magisch kerstfeest…

Met de collectie Disney en Marvel kerstballen van Kurt S. Adler geef je je kerstboom net dat beetje extra magie. Deze ornamenten zijn leuk voor het hele gezin! Of jullie nou gek zijn op Frozen, de 101 Dalmatiërs of de Aristokatten, er is voor ieder wat wils! Je kunt je eigen collectie zo samenstellen dat het helemaal bij jullie past. Na de kerst kun je deze kerstballen een mooie plek in de slaapkamers van je kinderen geven. Zo hebben jullie het hele jaar door plezier van deze geweldige kerstballen.

Een fantastisch cadeau!

Deze kerstballen zijn niet alleen superleuk om voor jezelf te bestellen, maar ook om cadeau te geven. Filmliefhebbers zullen een grote lach op hun gezicht krijgen bij het zien van de superhelden kerstballen. Spider-Man, Thor, Captain America… Ook hier is er voor ieder wat wils! Zo hebben we zelfs kerstballen met daarop de slechteriken uit de Disney films! 

Het hele jaar door te bestellen

Je hoeft niet tot december te wachten om iemand blij te maken met een Disney of Marvel kerstbal. Je kunt de kerstballen op ieder moment van het jaar bij ons bestellen. Bestel je voor meer dan €50,- dan leveren wij jouw kerstballen gratis aan huis. Voor onze Belgische klanten verzenden wij gratis bij bestellingen vanaf €65,-. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel. Ook hier is onze kerstcollectie het hele jaar door te koop. 

Meer

Disney & Marvel  Er zijn 205 producten.

per pagina
Toont 25 - 36 van 205 items
Toont 25 - 36 van 205 items