oxoweb159765
Vazen

We bieden een breed en veelzijdig aanbod in vazen aan: we willen tenslotte iedereen kunnen voorzien van een passende vaas. Je kunt bij ons grote en kleine vazen kopen, voor grote boeketten of voor een enkele bloem. Wanneer je enkele kleine vaasjes bij elkaar zet kunnen ze samen weer een mooi geheel vormen. Het ene artikel is meer geschikt voor i...

We bieden een breed en veelzijdig aanbod in vazen aan: we willen tenslotte iedereen kunnen voorzien van een passende vaas. Je kunt bij ons grote en kleine vazen kopen, voor grote boeketten of voor een enkele bloem. Wanneer je enkele kleine vaasjes bij elkaar zet kunnen ze samen weer een mooi geheel vormen. Het ene artikel is meer geschikt voor in de vensterbank, terwijl de andere vaas juist prima midden in de kamer kan staan. Dit heeft natuurlijk ook te maken met de grootte. Bij ieder product vind je direct wat extra informatie, over onder andere de afmetingen en het materiaal. Heb je verder nog vragen? Dan weet je ons te vinden! 

Bestel je favoriete vaas online, of kom bij ons langs

Heb je een vaas op het oog, maar zou je die graag eens in het echt willen zien? Dan kun je ook bij ons langskomen in Rotterdam. De vazen zijn te vinden bij Bloembinderij Geschikt op de Bergselaan, naast Alles in Wonderland. Een extra leuke bijkomstigheid is dan natuurlijk dat je de door jou gekozen vaas gevuld mee naar huis nemen met een mooi veldboeket van Bloembinderij Geschikt erin. 

       

Als je bij ons een bestelling plaatst, streven we er naar om deze zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Let op: bij grote bestellingen naar België kan het zijn dat wij extra bezorgkosten in rekening brengen. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer

Vazen  Er zijn 146 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 146 items
Toont 1 - 12 van 146 items