oxoweb159765
Flat Flowers

Wie fleurt zijn of haar huis nu eigenlijk níet graag op met een bloemetje? Lekker vers van de markt of de bloemist? Het enige nadeel aan een bosje bloemen is dat je er niet continu van kunt genieten. De meeste bloemen hebben na een week hun beste tijd al gehad. Bij ons kun je terecht voor fleurige en kleurrijke bloemen die geen water nodig hebbe...

Wie fleurt zijn of haar huis nu eigenlijk níet graag op met een bloemetje? Lekker vers van de markt of de bloemist? Het enige nadeel aan een bosje bloemen is dat je er niet continu van kunt genieten. De meeste bloemen hebben na een week hun beste tijd al gehad. Bij ons kun je terecht voor fleurige en kleurrijke bloemen die geen water nodig hebben, maar toch mooi blijven! Zelfs na een jaar geniet je nog steeds van de bloemen die je hebt uitgekozen. Bekijk op deze pagina het assortiment Flat Flowers, de vrolijkste raamstickers die je maar kunt vinden!

Geen lijm, dus eenvoudig te (her)plaatsen

De Flat Flowers raamstickers zijn gemaakt van statisch materiaal. Er is geen lijm gebruikt, wat inhoudt dat je de stickers gemakkelijk kunt (blijven) herplaatsen. Je blijft nergens met lelijke lijmresten zitten en je kunt altijd en overal genieten van je mooie bosje bloemen. De Flat Flowers zijn niet alleen van binnen goed zichtbaar, maar ook van buiten! Wedden dat voorbijgangers spontaan een beetje vrolijker worden als ze jouw prachtige stickers zien? De Flat Flowers raamstickers variëren in grootte maar zijn ongeveer 30 tot 37 centimeter hoog.

Kleinigheidje verzenden? Kies voor de Flat Flowers greetings

Naast de gewone Flat Flowers vind je hier en daar ook de Flat Flowers greetings. Dit zijn wenskaarten waar 1 mooie Flat Flowers raamsticker bij in zit! Het gaat dan om een kleinere variant van de sticker (15x15 cm), zodat je deze echt als kleinigheidje kunt verzenden naar iemand die je wel een bloemetje gunt. Bekijk gauw het assortiment en bedenk vast of je jezelf of een ander gaat blij maken met een fleurig cadeau. Heb je vragen over de Flat Flowers (greetings), of over het bestellen ervan? Neem dan gerust even contact met ons op.

Meer

Flat Flowers  Er zijn 36 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 36 items
Toont 1 - 12 van 36 items