oxoweb159765
Hang- en wandpotten

Ver voordat hangpotten weer trendy werden hadden wij deze al in onze collectie bloempotten van Bloembinderij Geschikt opgenomen. Toentertijd was het wel moeilijk om ze te vinden en was de keus niet groot. Nu planten de laatste jaren weer helemaal in zijn is ook de keuze uit hangpotten vele malen groter geworden. Present Time was één van de eerst...

Ver voordat hangpotten weer trendy werden hadden wij deze al in onze collectie bloempotten van Bloembinderij Geschikt opgenomen. Toentertijd was het wel moeilijk om ze te vinden en was de keus niet groot. Nu planten de laatste jaren weer helemaal in zijn is ook de keuze uit hangpotten vele malen groter geworden. Present Time was één van de eerste met de prachtige hangpotten Skittle. Inmiddels hebben we deze collectie met steeds meer kleuren kunnen uitbreiden en zijn er ook wandpotten in dezelfde kleurenrange beschikbaar. 

Rotan of Keramiek

Behalve stenen potten hebben we ook metaal en rotan hangpotten. Zo kan iedereen zijn eigen stijl bepalen. En wanneer je even doorzoekt kan je er vast en zeker ook bijpassende bloempotten bij vinden. Zorg dat wanneer je planten direct in een bloempot zet er wel voor dat je eerst een laagje hydrokorrels toevoegt. Geef je te veel water dan kan het daar heen lopen en wortels kunnen zo ook blijven ademen. Heb jij al een mooie hang- of wandpot op het oog maar wil je deze liever eerst in het echt bekijken? Dat kan uiteraard. Kom dan naar onze Bloembinderij, gelegen naast Alles in Wonderland, in Rotterdam Noord. Woon je niet in de buurt en heb je een vraag? Dan zijn we te bereiken via telefoon of per mail. We helpen je graag!

Meer

Hang- en wandpotten  Er zijn 15 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 15 items
Toont 1 - 12 van 15 items