oxoweb159765
Home

Muurstickers kunnen iedere kamer in je woning opvrolijken of een andere uitstraling geven. Je laat met een muursticker echt zien wat jíj mooi vindt en wat je graag om je heen wil hebben. Voorbeeld: in ons assortiment op deze pagina vind je bamboe muurstickers, en veel verschillende soorten bloemen. Hou jij van de natuur of word je gewoon heel vr...

Muurstickers kunnen iedere kamer in je woning opvrolijken of een andere uitstraling geven. Je laat met een muursticker echt zien wat jíj mooi vindt en wat je graag om je heen wil hebben. Voorbeeld: in ons assortiment op deze pagina vind je bamboe muurstickers, en veel verschillende soorten bloemen. Hou jij van de natuur of word je gewoon heel vrolijk van bloemen? Dan zijn dat ideale stickers voor in je woonkamer, keuken, werkruimte of slaapkamer. Bekijk het aanbod hier en shop je favoriete producten bij Alles in Wonderland!

Stel zelf je ideale compositie samen!

Het leuke aan de muurstickers in deze categorie is dat je ze voor een groot deel alsnog zelf kunt vormgeven. Neem nu de bloemenstickers: de steeltjes en de blaadjes zijn aparte stickers, zodat je zelf een compositie maakt die bij je past! Als je wil hoef je ze niet eens allemaal bij elkaar te plakken, je kunt gerust de bloemen verdelen over de hele ruimte. Plak ze op een gladde muur, een deur, een meubelstuk of bijvoorbeeld op je koelkast! De stickers kunnen de eerste keer makkelijk worden verplaatst en zijn later ook eenvoudig te verwijderen.

Ook leuk om cadeau te geven

De muurstickers in deze categorie zijn niet alleen ideaal om voor jezelf te kopen, het zijn ook nog eens perfecte cadeaus! Ken je bijvoorbeeld iemand die net in een studentenhuis is gaan wonen, of iemand die net een eigen huisje heeft gekregen? Dan kun je deze stickers heel goed meenemen als housewarming cadeau. Bloemen, Babushka’s, bamboe, inktspetters, cartoons, auto’s en nog veel meer: voor ieder wat wils bij Alles in Wonderland! Heb je vragen over onze muurstickers, of over andere producten in onze categorie? Neem dan gerust even contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder.

Meer

Home  Er zijn geen producten in deze categorie