oxoweb159765
Kunstbloemen

Bloemen maken mensen blij! Op deze pagina vind je al onze bijzondere kunstbloemen. Prachtige Zijden en Keramische bloemen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De Keramische bloemen steek je gemakkelijk met de metalen pin de grond in. Zo kun je, ook zonder groene vingers, een kleurrijke tuin vol vrolijke bloemen planten. Al onze Kunstbloeme...

Bloemen maken mensen blij! Op deze pagina vind je al onze bijzondere kunstbloemen. Prachtige Zijden en Keramische bloemen. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De Keramische bloemen steek je gemakkelijk met de metalen pin de grond in. Zo kun je, ook zonder groene vingers, een kleurrijke tuin vol vrolijke bloemen planten. Al onze Kunstbloemen zijn leuk om aan jezelf te geven en om cadeau te doen. Zo geef je iemand een bloemetje dat mooi blijft! 

Meer

Kunstbloemen  Er zijn 55 producten.

Subcategorieën

  • Keramische bloemen

    De Keramische Bloemen van Wilma's Wereld vergaan niet. Deze prachtige bloemen zijn handgemaakt en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Met de metalen pin zet je zo in de grond. Natuurlijk kun je de bloemen ook binnen neerzetten in een mooie bloempot. 

    Een origineel cadeau

    Wil je iemand verrassen met een wel heel bijzonder bloemetje? Dan zijn deze Keramische Bloemen perfect! Op deze pagina kun je ze allemaal bekijken. Leuk om verschillende bloemen met elkaar te combineren en zo een boeket te maken. Wie ga jij blij maken?

per pagina
Toont 1 - 12 van 55 items
Toont 1 - 12 van 55 items