oxoweb159765
Kiss me Kwik

Grappige, cheeky kaarten die leuk zijn om te versturen, te ontvangen én om voor jezelf te kopen en een mooie plek in huis te geven. We hebben verschillende kaarten van Kiss me Kwik. De combinatie van de foto's met teksten zorgt telkens weer voor een lach. Deze humoristische kaarten kun je op bijna elk moment van het jaar wel sturen. Er zit altij...

Grappige, cheeky kaarten die leuk zijn om te versturen, te ontvangen én om voor jezelf te kopen en een mooie plek in huis te geven. We hebben verschillende kaarten van Kiss me Kwik. De combinatie van de foto's met teksten zorgt telkens weer voor een lach. Deze humoristische kaarten kun je op bijna elk moment van het jaar wel sturen. Er zit altijd wel eentje tussen die perfect past bij jouw vriend, tante of wie je ook maar wilt schrijven.

Maak iemand blij

Tegenwoordig kun je iemand snel online een berichtje sturen, even appen of via social media je felicitaties delen. Maar een handgeschreven kaart blijft toch het allerleukst! Laat iemand weten dat je aan diegene denkt door hem of haar een passende kaart te sturen. De kaarten van Kiss me Kwik zal geheid zorgen voor een grote lach. Schrijf achterop een lieve boodschap en je kaartje is compleet! Wie maak jij blij?

Meer

Kiss me Kwik  Er zijn 23 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 23 items
Toont 1 - 12 van 23 items