oxoweb159765
ZintenZ Eco Kaarten

De kaarten van ZintenZ raken in het hart. Met prachtige illustraties en mooie, bijzondere teksten. Maar daar blijft het niet bij! Achter ZintenZ staat niet voor niets Organic Cards. Zij maken hun naam helemaal waar. De kaarten worden bedrukt met biologische inkten. Het papier is gemaakt van bladeren en stengels die overblijven op het land na de ...

De kaarten van ZintenZ raken in het hart. Met prachtige illustraties en mooie, bijzondere teksten. Maar daar blijft het niet bij! Achter ZintenZ staat niet voor niets Organic Cards. Zij maken hun naam helemaal waar. De kaarten worden bedrukt met biologische inkten. Het papier is gemaakt van bladeren en stengels die overblijven op het land na de oogst. Het drukproces is CO2 neutraal en er wordt bijna geen water gebruikt. Geen waterverspilling of watervervuiling. Kortom: het papier is gemaakt van afval, de inkten zijn biologisch en de drukpers waterloos.

Zo wordt een kaartje sturen nóg leuker. Je vindt de kaarten van ZintenZ op deze pagina, maar uiteraard ook in onze winkel in Rotterdam Noord. De kaarten van ZintenZ hebben een hele reis afgelegd. Het begon allemaal in 2008, aan een klein bureau in huis. Hier publiceerden Leo Kaniok en Janna Kaniok net hun website met zinnige verhalen. Ze denken aan een postkaartje met een kort verhaal om hun site te promoten. Een paar maanden later komen hun eerste kaarten serie uit: 10 verhalenkaarten in een mapje. 

Dit was pas het begin. De site met verhalen is inmiddels uitgebreid met mindfulness teksten en oefeningen en bestaat na 15 jaar nog steeds. Met hun nieuwsbrieven de Verhalenmail en de Stilte Momentjes bereiken ze elke week ongeveer 35.000 mensen. Uit dat eerste setje met 10 verhalenkaarten groeide, op geheel eigen tempo, een echte uitgeverij. Wij zijn blij met de toevoeging van hun bijzondere kaarten aan ons assortiment. We weten zeker dat veel mensen blij zullen worden bij het ontvangen van zo'n lieve en mooie kaart. Heb jij al een passend exemplaar gevonden voor een dierbare?

Meer

ZintenZ Eco Kaarten  Er zijn 199 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 199 items
Toont 1 - 12 van 199 items