oxoweb159765
Home

Raamstickers zijn niet alleen erg populair voor gebruik in de kinderkamer, maar ook op andere plekken in huis kun je hiermee voor extra sfeer zorgen! Op deze pagina vind je raamstickers van het merk Nouvelles Images: gegarandeerd sfeervol en bijzonder decoratiemateriaal. De ontwerpers van Nouvelles Images gaan steeds weer op zoek naar nieuwe ins...

Raamstickers zijn niet alleen erg populair voor gebruik in de kinderkamer, maar ook op andere plekken in huis kun je hiermee voor extra sfeer zorgen! Op deze pagina vind je raamstickers van het merk Nouvelles Images: gegarandeerd sfeervol en bijzonder decoratiemateriaal. De ontwerpers van Nouvelles Images gaan steeds weer op zoek naar nieuwe inspiratie voor hun creaties, zodat jij echt unieks in je inrichting kunt verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een sticker met prachtige kersenbloesem en een geisha, of een raamsticker met bamboetakken. Kortom, voor ieder wat wils. De stickers die je hier vindt zijn niet alleen binnen, maar ook aan de buitenkant goed zichtbaar. 

Geef je eigen draai aan je decoratie

Nouvelles Images heeft de stickers zodanig ontworpen en verpakt dat jij er altijd nog je eigen draai aan kunt geven. In de meeste gevallen bestaan de sets uit losse stickers, die je zelf een plekje geeft. Zo stel jij de ideale compositie samen, helemaal passend bij het raam dat je gaat versieren. De stickers zijn gemaakt van elektrostatisch pvc, wat inhoudt dat je ze gemakkelijk verwijdert en/of opnieuw plaatst. Handig als je nogal eens van gedachten verandert, of als je niet direct vast wil zitten aan je keuze. Plus: je blijft nooit met lelijke lijmresten zitten!

Raamstickers bestellen bij Alles in Wonderland

Ben jij ook op zoek naar iets bijzonders voor in huis? Ook als je ruimte tekortkomt, kun je altijd nog gebruikmaken van raamstickers! Bestellen bij Alles in Wonderland is uiterst eenvoudig. Voor bestellingen onder de 50 euro rekenen we slechts €4,95 verzendkosten, maar voor bestellingen ter waarde van meer dan 50 euro geldt: alles wordt gratis bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de raamstickers in ons assortiment, of over het bestellen? Laat het dan weten, door contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Meer

Home  Er zijn 4 producten.

per pagina
Toont 1 - 4 van 4 items
Toont 1 - 4 van 4 items