oxoweb159765
Deurmat

Bij Alles in Wonderland kun je helemaal losgaan als je van plan bent je huidige inrichting eens helemaal te restylen. Zoals je aan ons assortiment kunt zien, verkopen wij graag de ‘toffere versies’ van alledaagse gebruiksvoorwerpen. Daar horen natuurlijk ook deurmatten bij! De deurmat is het eerste wat je ziet als je bij iemand binnenstapt. Waar...

Bij Alles in Wonderland kun je helemaal losgaan als je van plan bent je huidige inrichting eens helemaal te restylen. Zoals je aan ons assortiment kunt zien, verkopen wij graag de ‘toffere versies’ van alledaagse gebruiksvoorwerpen. Daar horen natuurlijk ook deurmatten bij! De deurmat is het eerste wat je ziet als je bij iemand binnenstapt. Waarom zou je dan gaan voor zo’n standaard zwarte of bruine mat, daar is toch niets aan? Een deurmat kopen bij Alles in Wonderland betekent dat je een product koopt waarvan mensen zeggen: wat leuk, waar heb je dat gekocht? Als jij dit ook wilt, bekijk dan op deze pagina ons huidige assortiment!

Wordt een afro deurmat, een Volkswagen busje, of…?

Bij Alles in Wonderland kun je een deurmat bestellen die écht bij je past. We bieden matten van verschillende materialen, voorbeelden zijn kokos of een combinatie van rubber en kunstvezel. De matten zijn uiteindelijk natuurlijk bedoeld om je voeten aan af te vegen, maar zijn ook nog eens een leuke toevoeging in je gang of hal. Wie zou het niet geweldig vinden om bij binnenkomst gelijk een afro deurmat te treffen, of een mat in de vorm van een Volkswagen busje? Ideaal voor autoliefhebbers! En ben je zelf niet op zoek naar een deurmat, dan kun je ze ook altijd cadeau geven.

Bestel jouw favoriete deurmat gewoon online

Ook voor grotere producten als deurmatten betaal je voordelige verzendkosten, en zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd. Plaats je een bestelling voor meer dan 50 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je nu vragen hebben over een deurmat bestellen, over andere producten of over onze werkwijze, dan helpen we je natuurlijk graag. Neem hiervoor gerust contact op, of kom langs in onze winkel als je in (de buurt van) Rotterdam woont.

Meer

Deurmat   Er zijn 27 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 27 items
Toont 1 - 12 van 27 items