oxoweb159765

Miho Design

Miho is een bijzonder merk, met producten die je nergens anders zult tegenkomen. Als je iets speciaals zoekt voor in huis,  iets wat echt een ‘wow’ gevoel geeft, dan ben je hier precies op de juiste pagina. Miho, ook wel Miho Design, is een Italiaans merk dat milieuvriendelijke eyecatchers maakt. Je kunt hierbij denken aan de gekste dingen: een kleurige hertenkop voor aan de muur, decoratieve insecten waar een doosje in verborgen zit, of prachtige bloemen die je werkelijk overal kunt plaatsen. Wil jij graag een beetje kleur toevoegen aan je interieur, of misschien zelfs wel aan je leven? Dan heb jij een dosis Miho nodig!

Kies je favoriete eyecatcher


Bij Alles in Wonderland vind je tientallen items van dit bijzondere merk. De vogelhuisjes, vogels, bloemen en hertenkoppen zijn uitermate geschikt voor alle plekken in je huis. De 3D bloemen bijvoorbeeld, je die onder andere aan de muur kunt hangen, zijn gemaakt van gerecycled MDF. Ze zijn hartstikke makkelijk in elkaar te zetten met de bijgeleverde elastiekjes, en worden geleverd in een zo efficiënt mogelijke verpakking. Ook de andere Miho eyecatchers zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. De inkt die wordt gebruikt om de producten te kleuren is niet giftig, en bij het vervaardigen wordt altijd gekozen voor milieuvriendelijke materialen.


Miho bestellen bij Alles in Wonderland


Wil jij ook zo’n prachtige Miho aan je muur? Bekijk dan nu de producten op deze en de volgende pagina’s. Bij ieder product lees je van alles over de materialen, maar bijvoorbeeld ook over de afmetingen, en de inhoud van de verpakking die je krijgt. Je hebt voor het in elkaar zetten geen lijm nodig, je kunt dus direct beginnen! Klanten van Alles in Wonderland profiteren van een vlotte en voordelige verzending, waarbij we altijd proberen je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust even contact op!

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 4 van 4 items
Toont 1 - 4 van 4 items