oxoweb159765
Critters opwindbare insecten

We kennen ze eigenlijk allemaal wel: van die kleine figuurtjes die je opwindt en die zich dan langzaam voortbewegen. Je hebt ze in allerlei soorten, kleuren en maten. Bij Alles in Wonderland vind je dit soort figuurtjes, maar dan een ‘level hoger’ dan wat je gewend bent: Critters! Dit zijn opwindbare insecten, ontworpen door de Braziliaan Chico ...

We kennen ze eigenlijk allemaal wel: van die kleine figuurtjes die je opwindt en die zich dan langzaam voortbewegen. Je hebt ze in allerlei soorten, kleuren en maten. Bij Alles in Wonderland vind je dit soort figuurtjes, maar dan een ‘level hoger’ dan wat je gewend bent: Critters! Dit zijn opwindbare insecten, ontworpen door de Braziliaan Chico Bicalho (voor Kikkerland Design). Deze figuurtjes hebben een interessante geschiedenis: ze werden voor het eerst gemaakt van restmaterialen, in een winkeltje op Canal Street in New York City. Bij het maken van deze Critters wordt veel gespeeld met vorm en uitstraling. Je zult zien dat er weinig materiaal en verf nodig is om van een opwindmechanisme een super schattig insectje te maken, dat je met veel plezier in je woonkamer loslaat.

Wind them up and watch them move!

Het leuke aan de Critters is niet alleen dat ze er zo vrolijk en grappig uitzien, het zijn ook de bewegingen die deze figuren ‘anders dan anders’ maken. Ze lopen namelijk niet alleen maar vooruit, maar ze bewegen, springen en dansen! Op het internet (bijvoorbeeld op onze website, bij veel van de Critters) staan veel filmpjes waarin je de Critters ‘live’ ziet bewegen, zodat je gelijk een beeld krijgt van wat je kunt verwachten? Wil je een Critter cadeau doen, aan jezelf of aan iemand in je omgeving? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment!

Unieke diertjes met een eigen uitstraling

Zijn het spinnetjes, kevers, bijen, duizendpoten of andere beestjes? Erg herkenbaar als alledaagse diertjes zijn ze niet, maar de Critters hebben wel allemaal een originele eigen naam. Ping Ling, Pea, Queen Beatrix, Whalt, Miss. Tanaka, Leopold, Nino, Cranky, Oahaca, Bonga, Zécar, Spraklz, Cosmojetz, Katita, Spinney, Le Pinch, Pintacuda, Critter, Awika, Skidum, MxyKikker… Wind ze op en ‘watch them move!’ De Critters insecten zijn niet alleen leuk voor kinderen (uiteraard niet voor te jonge kinderen), maar zeker ook voor volwassenen die zich graag laten fascineren door wonderlijke figuurtjes. Heb je vragen over het Critters assortiment, of over het bestellen van producten? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bezoek onze winkel in Rotterdam! We helpen je graag verder.

Meer

Critters opwindbare insecten  Er zijn 17 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 17 items
Toont 1 - 12 van 17 items