oxoweb159765

Luimes & Luimes

Luimes & Luimes is een dynamisch en ambitieus bedrijf met enorm veel passie en ruim 45 jaar ervaring op het gebied van woningdecoratie. Het bedrijf is gevestigd in de Achterhoek in Aalten. Vanuit hun bloembinderij is de groothandel in potten en vazen ontstaan. Zij leveren voornamelijk aan bloemisten in binnen- en buitenland. Niet de bedrijven die online erg aan de weg timmeren. Vandaar dat je hun producten weinig online tegen zult komen. 


Villa Pottery


Is het eigen merk van Luimes en Luimes. Jaarlijks worden nieuwe collecties potten en vazen ontworpen. Designs van eigen collectie, of zorgvuldig uitgezocht passend binnen de stijlvolle lijn van hun producten. Villa Pottery staat bekend om haar kwaliteit, speciale glazuren, karakter en afwerking. 


Herkenbaarheid


Luimes & Luimes/Villa Pottery staan bekend om hun grote collectie gangbare potten en talloze kleurrijke vaasjes. Veelal worden dezelfde ontwerpen assorti geleverd in verschillende trendy kleuren. Zoals de Coco vaas en bloempot, of de verschillende vaasjes uit de Olivia serie. Vanuit onze andere winkel Bloembinderij Geschikt zijn wij al jarenlang klant bij Luimes & Luimes en we zijn blij dat we hun producten nu ook online kunnen aanbieden. Uiteraard wordt alles met grote zorgvuldigheid verpakt en snel bij u thuisbezorgt.


 


Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 242 items
Toont 1 - 12 van 242 items