oxoweb159765
Lavalampen

Jij had ‘m vroeger waarschijnlijk ook thuis staan, en je kon er vast uren naar kijken: de lavalamp! Heerlijk fout, maar tegenwoordig is de lavalamp weer helemaal in de mode. Al sinds de jaren ‘60 zijn deze intrigerende lampen mateloos populair. De bewegende ‘lavabubbels’ zorgen voor een prachtig schouwspel. Als je de lamp aanzet, gaat het mengse...

Jij had ‘m vroeger waarschijnlijk ook thuis staan, en je kon er vast uren naar kijken: de lavalamp! Heerlijk fout, maar tegenwoordig is de lavalamp weer helemaal in de mode. Al sinds de jaren ‘60 zijn deze intrigerende lampen mateloos populair. De bewegende ‘lavabubbels’ zorgen voor een prachtig schouwspel. Als je de lamp aanzet, gaat het mengsel van paraffine en koolwaterstof door de warmte uitzetten. Het geheel drijft dan in kleine deeltjes naar boven. Bovenin de lamp, waar het minder warm is, koelt het mengsel af en zakt het weer. Dit proces blijft zich net zolang herhalen tot je de lamp uitzet en het helemaal is afgekoeld.

Terug in de tijd met de vrolijke lavabubbels

Zoals je ziet aan ons assortiment op deze pagina, zijn dit echt de lavalampen zoals je die gewend bent. De karakteristieke vormen en felle, vrolijke kleuren maken ze uiterst geschikt voor eigenlijk iedere ruimte in huis. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook heel goed cadeau geven aan zowel kinderen als volwassenen! Lees bij iedere lavalamp meer over de specifieke eigenschappen. Denk aan de gebruikte materialen, de afmetingen (de meeste lavalampen hebben een hoogte van ongeveer 40 centimeter, de kleuren, de lichtbron en de verpakking. Als je daarna nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Voor welke lamp ga jij?

Ga je voor die lavalamp Rocket met goud en glitters? Of laat je je liever betoveren door oranje lavabubbels? Wat jouw favoriete kleur(combinatie) ook is, je vindt het bij Alles in Wonderland. Het online bestellen van de leukste lampen, gadgets en decoratieartikelen is uiterst eenvoudig. Bovendien profiteer je altijd van snelle en voordelige verzending. Plaats je een bestelling ter waarde van 50 euro of meer? Dan worden de artikelen bovendien gratis thuisbezorgd. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je de producten eens ‘live’ wil bekijken. Bezoek hiervoor onze winkel aan de Bergselaan in Rotterdam.

Meer

Lavalampen  Er zijn 82 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 van 82 items
Toont 1 - 12 van 82 items