oxoweb159765
XL

Geen huis is hetzelfde. Een woning met grote, hoge ramen vraagt nu eenmaal om andere decoratie dan een huis met alleen kleinere raampjes. Wil jij je een grote ruit goed in het oog laten springen? Kies dan voor de XL raamstickers van Alles in Wonderland! In het assortiment op deze pagina vind je grotere raamstickers (denk aan afmetingen zoals 48 ...

Geen huis is hetzelfde. Een woning met grote, hoge ramen vraagt nu eenmaal om andere decoratie dan een huis met alleen kleinere raampjes. Wil jij je een grote ruit goed in het oog laten springen? Kies dan voor de XL raamstickers van Alles in Wonderland! In het assortiment op deze pagina vind je grotere raamstickers (denk aan afmetingen zoals 48 x 69 cm) voor zowel kinderen als volwassenen. Leuk als je je kind wil verrassen, of als je zelf toe bent aan wat extra gezelligheid in huis! Het leuke aan deze stickers is dat je ze niet alleen aan de binnenkant goed zien, maar ook aan de buitenkant.

Bepaal zelf hoe en waar je de stickers bevestigt

De XL raamstickers, zoals de Dahlia’s of de gekleurde cirkels, zijn voor een groot deel nog zelf vorm te geven. Ze bestaan namelijk uit meerdere losse stickers, zodat je zelf kunt kiezen of je ze allemaal bij elkaar plaatst of niet. Je kunt de inhoud van het stickerpakket dus ook verdelen over meerdere ramen als je dat mooier vindt. De XL raamstickers zijn gemaakt van elektrostatisch PVC, er komt geen lijm aan te pas. Voor jou is dit heel gunstig! De stickers zijn daardoor namelijk gemakkelijk te verwijderen en ergens anders opnieuw te plaatsen. Bovendien blijf je niet zitten met lelijke, moeilijk te verwijderen lijmresten.

XL raamstickers, snel en voordelig bij je thuisbezorgd

Verwen jezelf of een ander met prachtige grote raamstickers die op ramen en spiegels kunnen worden bevestigd. Alles in Wonderland verzendt jouw producten altijd via GLS. De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95. Plaats je een bestelling ter waarde van 50 euro of meer, dan worden de artikelen helemaal gratis bij je thuisbezorgd. Heb je vragen over de raamstickers op deze pagina, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Meer

XL  Er zijn 3 producten.

per pagina
Toont 1 - 3 van 3 items
Toont 1 - 3 van 3 items