oxoweb159765
Muurstickers

Een ruimte in één keer omtoveren tot een warme, vrolijke of speelse ruimte? Ga voor een muursticker! Je denkt misschien dat muurstickers alleen leuk zijn voor de kinderkamer, maar niets is minder waar. Natuurlijk vind je bij ons vrolijke prinsessenstickers, kleefraketten en plakdieren, maar je kunt hier net zo goed muurstickers kopen die uitstek...

Een ruimte in één keer omtoveren tot een warme, vrolijke of speelse ruimte? Ga voor een muursticker! Je denkt misschien dat muurstickers alleen leuk zijn voor de kinderkamer, maar niets is minder waar. Natuurlijk vind je bij ons vrolijke prinsessenstickers, kleefraketten en plakdieren, maar je kunt hier net zo goed muurstickers kopen die uitstekend geschikt zijn voor volwassenen. Kies bijvoorbeeld voor mooie bloemen, Keith Haring figuren, een auto of een aantrekkelijke pin-up! Kortom, genoeg te kiezen en voor ieder wat wils. Welke muursticker wil jij graag in huis ophangen?

Eenvoudig te bevestigen en verwijderen

Onze stickers, bijvoorbeeld de muurstickers voor de kinderkamer, zijn ideaal als je een kamer direct een andere look wil geven. Heb je een saaie witte muur die wel iets vrolijks kan gebruiken? De stickers zijn gemakkelijk te bevestigen, maar je haalt ze later net zo eenvoudig weer weg. Je hoeft dus niet met krabbers of chemische middelen aan de slag als je over een tijdje graag wilt wisselen van muurdecoratie. Alles in Wonderland biedt muurstickers in verschillende formaten: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor één grote sticker, maar we verkopen ook veel setjes die bestaan uit meerdere losse stickers. Zo is het ook mogelijk om op de kamer van je kids een heel eigen verhaal te maken, met alle losse figuurtjes.

De leukste muurstickers online bestellen

Muurstickers bestellen is bij Alles in Wonderland heel eenvoudig. Met slechts enkele klikken heb je je bestelling geplaatst, vervolgens zorgen wij ervoor dat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Bestel je producten met een totale waarde van 50 euro of meer? Dan betalen wij je verzendkosten! Neem gerust even contact met ons op als je vragen hebt, over ons assortiment of over het bestellen. We helpen je graag.

Meer

Muurstickers  Er zijn 68 producten.

Subcategorieën

per pagina
Toont 1 - 12 van 68 items
Toont 1 - 12 van 68 items