oxoweb159765

Djeco

Djeco maakt speelgoed dat kinderen zal inspireren. Spelenderwijs komen ze in contact met prachtig vormgegeven materialen.

Djeco maakt speelgoed om kinderen te inspireren. Je ziet aan de producten dan ook gelijk dat er iets speciaals is aan het ontwerp, het kleurgebruik en de vorm. Niet alleen de prachtige bouwpakketten vrolijken de kinderkamer direct op, ook de houten trekdieren spatten bijna van je scherm. Hoe leuk is het om je kleintje een houten trekdier cadeau te doen in aansprekende, felle kleuren? Of je nu op zoek bent naar muziekinstrumenten, bouwpakketten, kwartetspellen of knutselsetjes: Djeco heeft het! Bekijk op deze pagina het assortiment.


Kleurrijk speelgoed voor jongens en meisjes


Het leuke aan de Djeco producten is dat zowel meisjes als jongens er uitstekend mee uit de voeten kunnen. Veel van de artikelen bevatten alle kleuren van de regenboog, en zijn niet uitgesproken bedoeld voor een bepaald geslacht. Houdt je dochter van dino’s, en is je zoon gek op vlinders? Het maakt allemaal niet uit: het ontwerp van de Djeco spellen en sets spreekt eigenlijk iedereen aan. Daarnaast is er ook voor iedere leeftijd wel iets te vinden. De kleinsten kunnen zich bijvoorbeeld vermaken met een mini garage of een trekdier, terwijl de oudere kinderen aan de slag kunnen met een gezelschapsspel of puzzel.


Bestel Djeco speelgoed bij Alles in Wonderland


Het leukste Djeco speelgoed bestel je natuurlijk bij Alles in Wonderland! Zoals je kunt zien aan ons assortiment, bieden we je een uitgebreide reeks met kleurrijk, educatief en vooral leuk speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Sorteer gemakkelijk op bijvoorbeeld prijs of productnaam, zodat je sneller door het assortiment kunt gaan. Bestellen bij Alles in Wonderland betekent dat je te maken krijgt met een snelle, voordelige verzending. Plaats je een bestelling ter waarde van meer dan 50 euro? Dan is verzending zelfs geheel gratis! Heb je vragen over de Djeco producten, of over andere artikelen in ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op.  

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 12 van 448 items
Toont 1 - 12 van 448 items