oxoweb159765

 

Vooruitbetaling via iDeal
Met iDeal kunt veilig en snel geld overmaken via uw eigen bank. Wanneer u voor deze methode kiest, krijgt u na de bevestiging van uw bestelling een iDeal-knop te zien, die u naar het beveiligde iDeal keuzescherm leidt. Hier kunt u uw bank selecteren en zo eenvoudig en snel geld overmaken. iDeal betalingen zijn alleen mogelijk voor Nederland.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving
Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer van Allesinwonderland.

Betaling bij verzending onder rembours
Een betaling onder rembours houdt in dat de producten door een bezorgdienst bij u worden aangeboden, u dient het totaalbedrag van de bestelling dan contact en gepast aan de bezorgdienst te betalen. Deze optie is niet mogelijk voor Belgie.

Gratis online betalen met PayPal
Meer dan 2 miljoen Nederlanders betalen al met PayPal. Ook u kunt al uw aankopen in binnenland en buitenland veilig betalen. Regel het nu! Betalen met PayPal is geheel gratis!

Wereldwijd aankopen doen en met PayPal betalen.
Altijd veilig kopen of verkopen.
PayPal garandeert Kopersbescherming
Koppel eenvoudig uw bankrekening of creditcard. (u hoeft géén geld te storten op uw PayPal-rekening)

Mister Cash/Bancontact - Banksys
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.