oxoweb159765

Verzending
Alles in Wonderland verzend de producten via GLS De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,75 voor bestellingen onder de € 65,- Bestellingen boven €65,- worden gratis verzonden. Let op, wanneer een artikel niet meer voorradig is en uw bestelling onder de €65,- uitkomt kunnen hiervoor dan ook verzendkosten worden berekent. Het verzenden en verpakken van goederen is kostbaar en wij willen graag dat iedereen hiervoor voldoende kan worden beloond. 

De verzendkosten voor Belgie bedragen €6,95 voor bestellingen onder de € 80,- Bestellingen boven €80,- worden gratis verzonden. Let op; indien bestellingen zwaarder zijn dan 2 kg. kunnen hiervoor extra verzendkosten worden berekent. Wanneer een artikel niet meer voorradig is en uw bestelling onder de €80,- uitkomt kunnen hiervoor dan ook verzendkosten worden berekent. Het verzenden en verpakken van goederen is kostbaar en wij willen graag dat iedereen hiervoor voldoende kan worden beloond. 

Retour
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

De verzendkosten van retourneren naar Alles in Wonderland zijn voor rekening van de klant, ook in geval van garantie. Per geval zal er gezocht worden naar een passende oplossing. Gerepareerde artikelen welke binnen de garantieperiode vallen worden op kosten van Alles in Wonderland aan de klant geretourneerd.

Verzendkosten bij retouren

Wanneer u slechts een deel van de producten terug stuurt kan het zijn dat uw bedrag onder de €65,-/€80,- komt van de gratis verzendmogelijkheid. Aangezien wij het belangrijk vinden dat mensen zich ervan bewust zijn dat het verpakken en verzenden van producten geld kost, kunnen wij de verzendkosten alsnog in rekening brengen. We willen graag dat iedereen een eerlijke boterham kan verdienen en dat kan alleen wanneer ook de vervoerders een eerlijke vergoeding krijgen.

Verzending naar België

Onze webshop richt zich op particulieren. Wij hebben voor onze zakelijke Belgische klanten dan ook niet de mogelijkheid voor het verleggen van de BTW. 

e-mail: uday@allesinwonderland.nl
Bergselaan 297d
3038 CG
Rotterdam
Telefoon: 010 - 466 76 78

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
10.00 uur tot 18.00 uur

BTW nummer: NL-814325087.B01
KvK nummer:24265643