oxoweb159765

Verzending
Alles in Wonderland verzend de producten via GLS De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,95 voor bestellingen onder de € 50,- Bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden.

De verzendkosten voor Belgie bedragen €6,95 voor bestellingen onder de € 65,- Bestellingen boven €65,- worden gratis verzonden.

Retour
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

De verzendkosten van retourneren naar Alles in Wonderland zijn voor rekening van de klant, ook in geval van garantie. Per geval zal er gezocht worden naar een passende oplossing. Gerepareerde artikelen welke binnen de garantieperiode vallen worden op kosten van Alles in Wonderland aan de klant geretourneerd.

e-mail: uday@allesinwonderland.nl
Bergselaan 295a
3038 CG
Rotterdam
Telefoon: 010 - 466 76 78

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
9.00 uur tot 18.00 uur

BTW nummer: NL-814325087.B01
KvK nummer:24265643