Bestel voor 17 uur, volgende werkdag geleverd
Gratis verzenden v.a. € 65 (NL) - € 85 (BE)
Retourneren binnen 21 dagen

Inspiratie voor het komende zomer seizoen

De zomer is in aantocht en dus kunnen we weer allemaal lekker naar buiten. De deuren naar de tuin en het balkon staan weer open en het leven zal zich de komende weken steeds meer van binnen naar buiten verplaatsen. 

Bij het opknappen van de tuin hoort dan natuurlijk een nieuw, fleurig tafelzeil. Wij hebben een groot assortiment in veel verschillende kleuren.

Je bestelt bij ons tafelzeil per 50 cm. Heb je 1,5 meter voor je tafel nodig, selecteer dan 3 x 0,50m. Heb je 2 meter nodig dan bestel je 4 x 0,50 m. Je kunt in totaal 20 meter per rol tafelzeil bestellen, oftewel 40 x 0,50m. 

 

Met de openstaande deuren wil je natuurlijk wel heel graag insecten buiten houden. Dat kan met onze vrolijke retro Vliegengordijnen. Ze zijn er in 3 verschillende kleuren: bont, zwart-wit en zandbruin. En voor wie een wat stevigere kwaliteit wil hebben, is er ook nog het deurgordijn Saba die je hiernaast ziet. 

Om alle deurgordijnen te bekijken klik je hier

 

 

Wanneer je dan tijdens warme zomeravonden langer in de tuin of op het balkon blijft hangen, is het natuurlijk wel zo gezellig dat, wanneer het donker wordt, er nog een lampje in de tuin brandt. Dit kan met één van onze solarlampen, aan een snoer met gekleurde lampionnen of wit licht, of als losse tuinsteker, al dan niet met watermeter eraan vast. 

Om onze gehele collectie aan buitenverlichting te bekijken klik je hier

 

Heb je behoefte aan iets feller licht waarbij je zelfs zou kunnen lezen, dan kun je ook kiezen voor de USB Tafellamp van Leitmotiv. Een strakke lamp die verstelbaar is in 2 hoogtes en verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. 

Hou je meer van kaarsen, dan kun je ook een prachtige, geurende Tuinkaars van Cerabella aansteken. Het voordeel van deze kaarsen is bovendien dat de Citronellageur ook nog muggen op afstand houdt. 

 

Ben je gek op tuinieren, dan kun je je tuin of balkon vol gaan zetten met de prachtigste bloemen of kruiden, zelf gezaaid met onze biologische zaden van De Bolster.

Voor een paar euro kun je heel veel planten laten bloeien. En hoe leuk is het om ze zelf te zaaien en ze langzaam te zien uitgroeien tot volwaardige planten. De voldoening van het zien opkomen van de eerste groene sprietjes tot het moment waarop ze in volle bloei staan, is ongeëvenaard.

Daarnaast draag je met biologische zaden ook bij aan een duurzamere wereld, omdat deze geteeld worden zonder schadelijke pesticiden en kunstmest.

Begin vandaag nog met het planten van jouw eigen, duurzame paradijsje. Met een beetje liefde en zorg zal je tuin of balkon spoedig een oase van kleur en geur zijn.

 

 

Maak tuinieren nog leuker door het samen met je kinderen te doen! Met onze vrolijke Disney Tuinsetjes, inclusief emmers en gieters, zullen je kinderen extra gemotiveerd zijn om hun handen vuil te maken en aan de slag te gaan.

Het is niet alleen een plezierige activiteit, maar ook een leerrijke ervaring. Overweeg om samen groentezaden te planten, zodat ze kunnen zien waar de groenten die we dagelijks eten vandaan komen. Dit helpt hen te begrijpen hoe voedsel groeit en verhoogt de kans dat ze met plezier de groenten zullen eten die ze zelf hebben helpen kweken.

Met deze kleurrijke en functionele tuinsetjes, ontworpen met hun favoriete Disney-figuren, wordt elk tuinmoment een magische ervaring. Zo bouw je niet alleen prachtige tuinherinneringen op, maar draag je ook bij aan hun ontwikkeling en begrip van de natuur.

De afbeelding toont een verzameling van tuinbenodigdheden met Disney-thema, tegen een achtergrond van een blauwe lucht met wolken en een groen landschap met paarse bloemen. De items omvatten een lichtblauwe gieter versierd met afbeeldingen van Mickey en Minnie Mouse, een blauwe schort met een afbeelding van Stitch, en drie tuingereedschappen (een schep, een vork, en een hark) met handvaten die bedekt zijn met een kleurrijk bloemenpatroon. Elk gereedschap heeft een handvat dat eindigt in een lus voor gemakkelijk ophangen. De setting is vrolijk en kleurrijk, ideaal voor liefhebbers van tuinieren en Disney.
De afbeelding toont een tuinhydrometer die in vochtige, donkere aarde is gestoken. De hydrometer, uitgevoerd in een oranje kleur, is voorzien van een duidelijk afleesbare vochtigheidsmeter op de bovenkant. De omgeving rond de hydrometer is bezaaid met jonge, groene plantjes en enkele kleine rode zaden op de grond, wat suggereert dat dit stukje tuin recentelijk is gezaaid of bewaterd. Deze tool is essentieel voor tuiniers die nauwkeurig de vochtigheid van hun grond willen controleren om optimale groeiomstandigheden voor hun planten te garanderen.

 

Twijfel je over de vochtigheid van de grond, dan kan onze Tuinhydrometer je op weg helpen. Je steekt hem wat dieper in de grond, zodat je een beter inzicht hebt in wat er onder de bovenste laag zit.

Een optimale vochtigheidsgraad is cruciaal voor de gezondheid van je tuin, omdat zowel te veel als te weinig water schadelijk kan zijn voor je planten. Met onze Tuinhydrometer kun je eenvoudig voorkomen dat je planten verdrinken of uitdrogen.

 

Klaar voor een zonnige ontsnapping uit de dagelijkse sleur? Onze kleurrijke en stijlvolle kofferset is de perfecte reisgezel voor elke vakantieganger. Met een variëteit aan maten, van de handige handbagagetas tot de ruimere handbagage koffer, biedt deze set alles wat je nodig hebt voor een georganiseerde trip.

De vrolijke kleuren en unieke patronen zorgen niet alleen dat je bagage opvalt op de bagageband, maar brengen ook een speelse noot in je reisavonturen.

Dus, of je nu een weekendje weg plant naar de zee of een langere vakantie naar exotische oorden, met deze kofferset ben je klaar om in stijl te reizen. Laat het avontuur beginnen!

De afbeelding toont een collage met vakantiethema, ideaal voor het uitbeelden van reisplezier. Op de linkerkant van de afbeelding zie je een stapel van twee kleurrijke koffers. De bovenste koffer is klein, vierkant en heeft een mozaïek van pastelkleuren, terwijl de onderste koffer rondere vormen hebben met een vergelijkbaar kleurrijk patroon. Aan de rechterkant van de afbeelding is een idyllisch strandtafereel te zien met een houten wegwijzerbord, een gele koffer, een strohoed, een ananas, een blauwe cocktail, flip-flops en snorkeluitrusting, allemaal op een zandstrand met twee hoge palmbomen op de achtergrond. Een vliegtuigicoon bovenin symboliseert reizen. De algemene sfeer is zonnig en uitnodigend, perfect voor een vakantie-uitje.